HomeFeaturedFocusVIDEO: Samsung Galaxy S21 Ultra versus iPhone 12 Pro Max intr-un drop...

VIDEO: Samsung Galaxy S21 Ultra versus iPhone 12 Pro Max intr-un drop test

Samsung Galaxy S21 Ultra versus iPhone 12 Pro Max

Cei de la EverythingApplePro realizează de ceva vreme un material video foarte interesant. Este vorba despre un drop test inedit între flagship-urile momentului de la Apple și Samsung. Anul acesta avem Samsung Galaxy S21 Ultra versus iPhone 12 Pro Max. Și partea frumoasă este că, deși nu pare deloc științific acest test, reproduce cel mai bine accidentele nefericite care pot apărea în timpul utilizării unui smartphone.

Mai exact, telefonul poate să își scape atunci când îl scoți din buzunar. Sau atunci când îl folosești din picioare, astfel că va cădea de la o înălțime ceva mai mare. Și poate lovi solul (aici a fost aleasă varianta dură, cu o suprafață de ciment pe care a fost realizat testul) cu muchia, cu ecranul, cu suprafața din spate sau într-un unghi aleator.

Asta încearcă să reproducă acest test. Și dacă rezultatul bătăliei Samsung Galaxy S21 Ultra versus iPhone 12 Pro Max nu este tocmai edificator, pentru că nu pot fi reproduse identic aceleași condiții de impact, avem totuși o idee despre cum s-ar putea comporta cele două vârfuri de gamă în cazul unor incidente neplăcute.

Așadar, cum se va comporta rama de aluminiu a lui Galaxy S21 Ultra și sticla Gorilla Glass Victus care îi acoperă ecranul și spatele, în comparație cu rama de oțel a lui iPhone 12 Pro Max și, teoretic, aceeași sticlă ca cea folosită de rivalul său? Răspunsul îl puteți vedea în materialul video de mai jos.

Fără niciun fel de spoiler, vă spun doar că înălțimea de la care au fost lăsate să cadă cele două terminale a tot crescut. Așa că am avut un Samsung Galaxy S21 Ultra versus iPhone 12 Pro Max de toată frumusețea!

via EverythingApplePro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep