HomeMobileAndroidVideo: cum se comporta Galaxy S21, S21+ si S21 Ultra intr-un test...

Video: cum se comporta Galaxy S21, S21+ si S21 Ultra intr-un test de rezistenta

Compania de asigurare Allstate Protection Plans a realizat un test de rezistență cu noile modele Galaxy S21, S21+ și S21 Ultra unde putem vedea care suferă cele mai multe stricăciuni.
Compania de asigurare Allstate Protection Plans a realizat un test de rezistență cu noile modele Galaxy S21, S21+ și S21 Ultra unde putem vedea care suferă cele mai multe stricăciuni.

Ieri vorbeam despre un test de rezistență între iPhone 12 Pro Max și Galaxy S21 Ultra, azi vin să vă propun un alt test de rezistență, de data asta între modelele din seria Galaxy S21, adică S21, S21+ și S21 Ultra. Compania de asigurare Allstate Protection Plans a realizat un material video în care a dat de pâmânt cu telefoanele ca să vadă ce se întâmplă cu ele.

Rezultatul arată că atunci când telefonul este scăpat cu display-ul în jos, se face praf, indiferent de model. Galaxy S21 are șanse să aibă un nivel mai redus de stricăciuni, doar cu un ecran spart. Galaxy S21+ nu mai poate fi folosit, la fel și S21 Ultra 5G, al cărui ecran de 6.8 inci AMOLED se face ferfeniță și nici el nu mai poate fi folosit – ca fapt divers, anul trecut am asistat la o situație similară, când S20 Ultra 5G a fost scăpat cu fața în jos, ecranul s-a făcut bucăți (au sărit din el bucăți de sticlă), dar mai putea fi folosit.

Când telefoanele sunt scăpate cu spatele, Galaxy S21 iese din nou cel mai bine, cu câteva deformări, datorită spatelui de policarbonat. Pe de altă parte, modelele cu spate din sticlă (S21+ și S21 Ultra 5G) ies cu spatele spart, însă toate și-au păstrat intacte camerele foto.

Uitați despre ce e vorba:

În aceste condiții concluzia e clară: cu cât e mai mare și mai scump Galaxy S21, cu atât șansele să se facă praf atunci când îl scăpați pe jos sunt mai mari, evident și costurile unei eventuale reparații.

Prin urmare gândiți-vă bine ce model vă luați și mai ales dacă îi veți pune o husă – recomandarea mea este să faceți asta imediat ce l-ați cumpărat. Ar fi păcat să risipiți 1000+ EUR, cu toate că îi diminuați mult din aspect.

via PA

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep