HomeFeaturedFocusHuawei Mate 40E 5G a fost anuntat oficial

Huawei Mate 40E 5G a fost anuntat oficial

Huawei Mate 40E 5G

O apariție destul de surprinzătoare din partea companiei chineze. Care vine într-o familie ce a văzut lumina zile cu câteva luni bune în urmă. Este vorba despre Huawei Mate 40E 5G, care a fost listat oficial de către producătorul chinez.

Telefonul este construit în jurul unui display OLED de 6,5 inchi, cu marginile laterale curbate. Rezoluția este fullHD+, rata de refresh a ecranului este de 90 Hz, iar în partea de sus avem un orificiu pentru  camera foto frontală cu rezoluție de 13 megapixeli. Cititorul de amprentă digitală pare a fi integrat sub ecran.

Pe partea din spate avem un modul foto cu patru camere, circular. De fapt, sub formă de inel, cu branding-ul Leica în mijloc. Senzorul foto principal al lui Huawei Mate 40E 5G are o rezoluție de 64 megapixeli. Este ajutat de un ultrawide de 16 megapixeli și de un senzor telephoto de 8 megapixeli (zoom optic 3x). Cel de-al patrulea senzor este unul laser focus.

La interior avem chipset-ul proprietar Kirin 990E, care aduce la bord și suportul pentru conectivitatea 5G. Memoria RAM este de 8 GB. La nivel de capacitate internă de stocare sunt disponibile două versiuni, una cu 128 GB și una cu 256 GB.

Acumulatorul are o capacitate de 4200 mAh și se poate încărca cu până la 40W. Aceeași viteză este suportată și de încărcarea wireless. Sistemul de operare este Android 10 cu interfața EMUI 11 peste. Nu sunt prezente la bord serviciile Google.

Huawei Mate 40E 5G va fi pus în vânzare în țara natală de săptămâna viitoare. Nu pare a fi tocmai ieftin, cu un preț de aproximativ 705 dolari, respectiv 785 dolari, în funcție de capacitatea de memorie internă. Nu s-a detaliat încă disponibilitatea globală.

via Huawei

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep