HomeFeaturedFocusAsus Zenfone 8 va avea trei variante

Asus Zenfone 8 va avea trei variante

Asus Zenfone 8

Mai multe informații care au fost publicate pe xdaDevelopers oferă detalii despre Asus Zenfone 8. Despre întreaga serie de terminale. Pentru că se pare că producătorul taiwanez va scoate nu mai puțin de trei telefoane în această serie. Marea surpriză, cel puțin din punctul meu de vedere, este varianta Mini. Care vine pe un segment cu apariții destul de rare.

E drept, că la o diagonală de 5,9 inchi telefonul nu prea mai pare compact, așa cum ar fi așteptările publicului de la această denumire. Prin comparație, iPhone 12 Mini are ecran de 5,4 inchi. În cazul Asus-ului, este vorba despre un panel OLED, cu rezoluție fullHD+. Cel mai probabil 2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9. O certitudine este rata de refresh a acestui ecran, care va fi de 120 Hz.

Așa cum spuneam, acesta este cel mai mic membru al familiei Asus Zenfone 8. Cel mai mare dintre ele, modelul Pro, va avea o diagonală a ecranului de 6,69 inchi. Rezoluția se păstrează la toate cele trei dispozitivele.

O altă constantă pentru toate cele trei terminalele din familie este prezența chipset-ului de top Qualcomm Snapdragon 888. Ceea ce face din Mini (și nu numai) un telefon extrem de atractiv.

Mai știm că acest telefon va avea un senzor foto principal Sony IMX686 cu rezoluție de 64 de megapixeli. Probabil că la nivel de camere foto vor fi diferențe între cele trei dispozitive. Pentru că unele fotografii ne arată doar trei module foto, în timp ce altele ne arată un sistem de patru camere foto. De altfel, zvonurile vorbesc despre o combinație de 64 MP + 12 MP + 24 MP + 8 MP la Zenfone 8 Pro.

S-ar putea să nici nu vedem sistemul rotativ de tip FlipCamera la toate aceste terminale. Deși a devenit un fel de semnătură pentru această familie și mulți o așteptau și la telefoanele Asus Zenfone 8, unele informații vorbesc despre un Zenfone 8 Flip, care va fi singurul care va prezenta această caracteristică. Însă asta ar însemna un al patrulea terminal în această familie. Și astfel lucrurile devin tot mai neclare. Semn că ar trebui totuși să așteptăm apariția oficială care va face lumină asupra acestor mistere.

via xdaDevelopers

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep