HomeFeaturedFocusXiaomi Black Shark 4 si Black Shark 4 Pro au fost prezentate...

Xiaomi Black Shark 4 si Black Shark 4 Pro au fost prezentate oficial

Xiaomi Black Shark 4

Compania chineză producătoare de smartphone, care câștigă tot mai multă popularitate în rândul utilizatorilor, a prezentat oficial noua generație de terminale de gaming. Xiaomi Black Shark 4 și 4 Pro sunt două dispozitive care au multe elemente în comun. Și, poate cel mai important, sunt identice din punct de vedere fizic. Diferențele apar la nivel de chipset, memorii și camere foto, dar le vom evidenția pe parcurs.

Ambele telefoane sunt construite în jurul unui display Super AMOLED E4 cu diagonală de 6,67 inchi. Rezoluția este fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9), iar rata de refresh este de 144 Hz. Ecranul oferă suport pentru HDR10+. Are un orificiu discret, plasat central, pentru camera foto frontală de 20 de megapixeli. Deși vorbim de ecrane AMOLED, cititorul de amprentă digitală este plasat lateral.

În ceea ce privește sistemul de trei camere foto de pe spate, Xiaomi Black Shark 4 are un senzor principal de 48 megapixeli. Acesta este ajutat de un ultrawide de 8 megapixeli și de o cameră dedicată macro cu rezoluție de 5 megapixeli. Black Shark 4 Pro vine echipat cu un senzor principal ceva mai bun, cu rezoluție de 64 megapixeli.

La interior, Black Shark 4 mizează pe chipset-ul Qualcomm Snapdragon 870. Și propune nu mai puțin de patru configurații de memorie: 6 GB + 128 GB, 8 GB + 128 GB, 8 GB + 256 GB și 12 GB + 256 GB. În paralel, 4 Pro vine cu Snapdragon 888 și trei propuneri de memorii: 8 GB + 256 GB, 12 GB + 256 GB. Plus cea mai ofertantă, cu 16 GB de RAM și capacitate internă de stocare de 512 GB. Adică opțiuni pentru toate tipurile de preferințe și de bugete.

Ambele telefoane au un acumulator cu capacitatea de 4500 mAh și suport pentru încărcarea ultra-rapidă de 120W. Sistemul de operare este Android 11 cu Joy UI 12.5 peste el.  

Sunt prezente și feature-urile dedicate gamingului, ca trigger-ele laterale integrate. Iar varianta Pro are și un sistem de răcire ceva mai avansat, vizibil și la nivel de design pe partea din spate.

Xiaomi Black Shark 4 are prețuri care pornesc de la aproximativ 380 dolari și ajung până la 500 dolari, în funcție de varianta de memorie aleasă. Pro-ul pornește de la aproximativ 615 dolari și ajunge până la 815 dolari pentru versiunea de top. Una care va fi pusă în vânzare ceva mai târziu. Toate prețurile sunt valabile pentru piața din China, dar terminalele vor deveni disponibile și la nivel global.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep