HomeMobileAndroidCum iti introduci cardurile de fidelitate din VirtualCards in Huawei Wallet

Cum iti introduci cardurile de fidelitate din VirtualCards in Huawei Wallet

Screenshot_20210320_120557_com.huawei.wallet

Vreau să vă supun atenției o chestie foarte mișto: de acum este posibilă integrarea cardurilor din VirtualCards direct în Huawei Wallet, pe smartphone-urile Huawei. De exemplu puteți adăuga cardurile de Metro/Selgros disponibile în VirtualCards direct în Huawei Wallet și să le folosiți de acolo.

Pentru cine nu știe încă, Huawei Wallet este aplicația care le oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și centraliza cardurile de loialitate, cardurile cadou, cupoanele, cardurile de acces și cardurile bancare într-un loc sigur, care poate fi accesat rapid, cu ajutorul telefonului. Aplicația Wallet este preinstalată pe anumite modele de smartphone, iar pe celelalte poate fi descărcată din magazinul HUAWEI AppGallery.

Ne bucurăm să anunțăm lansarea acestei funcționalități care le oferă utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de avantajele exclusive aduse de un portofel digital, pe de o parte, și care, pe de altă parte, le oferă companiilor oportunitatea de a-și cunoaște mai bine clienții, de a interacționa cu ei și de a adapta produsele ținând cont de nevoile acestora.“, este de părere Wang Wei, Country Manager, Huawei Consumer Business Group România.

Cum funcționează? Intrați în VirtualCards, selectați cardul pe care vreți să îl salvați în Huawei Wallet și din meniul din dreapta sus, alegeți Send to Huawei Wallet.

Screenshot_20210320_120455_ro.activesoft.virtualcard

Se va face automat transferul și cardul va apărea în Huawei Wallet, unde vi se propune adăugarea lui.

Screenshot_20210320_120503_com.huawei.wallet

În plus față de avantajele pe care integrarea VirtualCards în Huawei Wallet le oferă în prezent, cele două companii anunță extinderea gamei de funcționalități în viitorul apropiat.

Următorul pas va fi plata prin aplicație la casa de marcat.”, completează Sorin Mitran, CEO VirtualCards. “Era digitală și pandemia globală au început să remodeleze experiența de cumpărare, iar portofelul virtual va sta în centrul achizițiilor la casa de marcat, a serviciilor financiare și nu numai. De aceea, am extins colaborarea cu Huawei, astfel încât experiența utilizatorilor din întreaga lume care descarcă aplicații din HUAWEI AppGallery să fie cât mai prietenoasă și mai utilă.”, completează acesta.

Huawei face eforturi constante pentru a face disponibile pentru utilizatori cele mai importante aplicații. Colaborările strânse cu dezvoltatori locali și globali de renume reprezintă o componentă esențială a acestui demers, iar parteneriatul cu VirtualCards este un exemplu de colaborare de succes, cu rezultate foarte bune.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep