HomeFeaturedFocusPoco F3, noul flagship al seriei de la Xiaomi

Poco F3, noul flagship al seriei de la Xiaomi

Poco F3

Noul vârf de gamă al brandului Poco al celor de la Xiaomi a fost anunțat oficial. Poco F3 este numele lui și arată destul de interesant. În plus, dacă ne uităm pe istoricul acestei game de telefoane, o să îl vedem inclusiv pe piața locală, așa că merită câteva clipe de atenție, mai ales din partea celor care au intenții de achiziție în lunile următoare.

Dispozitivul este construit în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 870. Vine în două versiuni de memorie. Una cu 6 GB de RAM și memorie internă de 128 GB și una cu 8 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 256 GB. Deși nu se specifică clar, sunt convins că avem la bord și slot microSD pentru cei cu nevoi speciale în materie de spațiu de stocare.

Ecranul lui Poco F3 este un AMOLED de 6,67 inchi, cu rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Rata de refresh a ecranului este de 120 Hz. În partea de sus, acesta are un orificiu plasat central, în care își găsește loc camera foto frontală de 20 de megapixeli.

Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral, integrat în butonul fizic de pornire.

Pe spate avem același sistem de trei camere foto ca la Redmi K40, cu doi senzori foarte mari, cel principal de 48 megapixeli și cel ultrawide de 8 megapixeli. Cea de-a treia cameră este una dedicată macro, cu rezoluție de 5 megapixeli.

Un acumulator de 4520 mAh care se poate încărca cu până la 33W completează lista de specificații pentru Poco F3. Sistemul de operare este Android 11 cu MIUI 12 peste el.

Prețul de vânzare, valabil, după spusele companiei, pentru Europa, este de 349 euro, respectiv 399 euro, în funcție de varianta de memorie. Un preț destul de interesant. Va fi și un discount de 50 de euro pentru primii cumpărători, valabil toată săptămâna viitoare.

via Poco

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep