HomeFeaturedFocusHonor V40 Lite a fost prezentat oficial

Honor V40 Lite a fost prezentat oficial

Honor V40 Lite

Honor V40 Lite este cel mai recent smartphone anunțat de compania desprinsă din Huawei. Propune specificații interesante, peste medie, un aspect modern și mai ales un preț accesibil. Din păcate, serviciile Google nu sunt la bord, semn că manevra înstrăinării Honor către alte entități nu a reușit să rezolve accest neajuns major cu care se confruntă Huawei.

Așa că terminalul s-ar putea să se lovească de scepticismul publicului la alternativele propuse de compania chineză. Oricum, o să ne aruncăm privirea peste partea de hardware, care parcă ar fi meritat mai mult.

Dispozitivul este construit în jurul unui display OLED de 6,57 inchi, cu rezoluție fullHD+ (2340 x 1080 pixeli). Ecranul oferă suport pentru HDR10, are o rată de refresh de 90 Hz și vine cu marginile laterale curbate, pentru un aspect cât mai elegant.

Honor V40 Lite are în partea de sus a ecranului un orificiu discret, plasat central. Acesta este locul în care își face cuib J camera foto frontală cu rezoluție de 32 megapixeli. Cititorul de amprentă digitală este integrat sub ecran.

Pe partea din spate avem un sistem de patru camere foto. Senzorul principal are o rezoluție de 64 megapixeli. Este ajutat de un ultrawide de 8 megapixeli și de două camere de câte 2 megapixeli fiecare. Una dedicată macro și una pentru detalii de adâncime.

La interior, terminalul optează pentru MediaTek Dimensity 800U 5G. Chipset-ul asigură și suportul pentru noile rețele 5G. Memoria RAM este de 8 GB, iar la nivel de capacitate internă de stocare avem o variantă cu 128 GB și una cu 256 GB. Nu există slot pentru card de memorie, așa că utilizatorul se descurcă cu ce are în telefon.

Un acumulator cu capacitatea de 3800 mAh, care se poate încărca ultra-rapid cu până la 66W și un Android 11 cu Magic UI 4.0 peste el, dar fără serviciile Google, comnpletează lista cu detalii care merită evidențiate pentru Honor V40 Lite.

Telefonul nu este tocmai ieftin, cu prețuril de aproximativ 460 dolari, respectiv 500 dolari, în funcție de cantitatea de memorie internă. Mai ales că vorbim de prețuri valabile în China. De urmărit la ce prețuri va ajunge și în Europa.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep