Home Featured Focus A venit si smartphone-ul BMW, doar ca nu o sa il vreti:...

A venit si smartphone-ul BMW, doar ca nu o sa il vreti: iQOO 7 Legend BMW edition

0
Fanii BMW au acum motiv de bucurie: IQOO a lansat modelul smartphone-ul Android iQOO 7 Legend, BMW edition.
Fanii BMW au acum motiv de bucurie: IQOO a lansat modelul smartphone-ul Android iQOO 7 Legend, BMW edition.

Încă încerc să îmi dau seama dacă treaba asta e pe bune sau nu: una dintre ”marile” companii chinezești, iQOO (un brand vivo) a lansat seria iQOO 7 cu un model iQOO 7 Legend BMW edition. Adică un BMW cu Android pentru toți utilizatorii care nu au bani de iPhone pe care să îl asorteze cu BMW-ul lor second hand.

În ideea că ați auzit de iQOO și vă încântă un iQOO cu brand-ul BMW pe el, atunci dați navală și luați-l: un model Android, ieftin, construit pe un cipset Snapdragon 888.

Modelul Legend are o baterie de 4000 mAh și are un sistem de răcire dedicat cu vapor colling, suport pentru încărcare rapidă 66W FlashCharge (de la 0 la 100% în 40 de minute).

Display-ul are suport de 120Hz FHD și are panou OLED. În ceea ce privește sistemul de camere foto vorbim de una de 48MP principală și una de 12MP ultrawide plus una de 13MP telefoto cu distanță focală de 50mm. Iar cea de selfie este de 16MP.

Și acum vine partea interesantă: prețul. iQOO 7 Legend BMW este undeva la 535 USD în varianta de 8GB RAM și 128GB pentru stocare.

Ce ziceți, dați banii pe așa ceva?

via AP

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version