HomeFeaturedFocusMotorola anunta oficial modelul Moto G20

Motorola anunta oficial modelul Moto G20

Moto G20

Noua gamă G de la Motorola crește cu viteză destul de mare. Cea mai recentă apariție, noul Moto G20, pe care compania tocmai l-a anunțat. Un terminal care încearcă să îmbine un preț mic de achiziție cu abilități foto peste competitorii din categoria sa de preț. Însă deocamdată nu au fost publicate și detalii comerciale, așa că nu știm exact prețul său de vânzare.

Dispozitivul este construit în jurul unui display IPS LCD de 6,5 inchi. Pe care producătorul îl numește Max Vision. Rezoluția este doar HD+ (aspect 20:9), însă avem o rată de refresh de 90 Hz. În partea de sus ecranul are un notch în formă de picătură. Acolo își găsește loc o cameră foto frontală de 13 megapixeli.

Pe partea din spate Moto G20 propune un sistem de patru camere. Senzorul principal are o rezoluție de 48 megapixeli. A doua cameră foto este una ultrawide. Celelalte două sunt una dedicată macro și una pentru detalii de adâncime. Nu au fost detaliate rezoluțiile lor, însă cel mai probabil cea ultrawide va avea 8 megapixeli, iar ultimele două câte 2 megapixeli fiecare.

Tot pe spate pare să fie plasat și cititorul de amprentă digitală.

La interior avem un chipset despre care nu au fost oferite informații. Speculațiile vorbesc despre Snapdragon 460. Memoria RAM este de 4 GB, iar capacitatea internă de stocare poate fi de 64 GB sau de 128 GB.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh. Nu s-a precizat și viteza de încărcare. Sistemul de operare este Android 11.

Moto G20 pare genul de terminal tipic pentru companie. Cu specificații decente. Tocmai de aceea, mă aștept și la un preț atractiv, în bunul obicei al celor de la Motorola.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep