HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: cateva huse de protectie pentru Samsung Galaxy A12

RECOMANDARE: cateva huse de protectie pentru Samsung Galaxy A12

huse de protectie pentru Samsung Galaxy A12

Chiar dacă este vorba despre un terminal entry-level, nevoia unui grad ridicat de protecție poate să apară.Și până la urmă este justificată. Așa că, dacă tot am avut terminalul la review, am ales și cateva huse de protectie pentru Samsung Galaxy A12. Evident, din oferta celor de la MobileDirect, unde gama de astfel de produse este mult mai mare.

Prima husă pe care am ales-o încearcă să fie cât mai sobră. Cu atât mai mult cu cât vorbim despre un telefon cu spate de plastic și cu o gamă de culori destul de vioaie. Modelul testat de noi a fost alb. Însă husa Gel TPU Grain Black de la CUBZ s-a potrivit foarte bine.

Mi-a plăcut cum s-a văzut contrastul de culori la nivel de modul foto. Și îmi place și textura de pe spate care imită pielea naturală.

Oarecum pe același principiu, dar mai aproape de culoarea terminalului, este husa de tip cover Super Frosted Shield de la NILLKIN. Protejează mai ales partea din spate a terminalului.

În pachet se găsește și un mic suport de tip stand pentru telefon, care atunci când este strâns are o dimensiune foarte mică.

Dacă acest tip de suport este folosit frecvent, iar nivelul de protecție dorit trebuie să fie mai mare, atunci recomandarea noastră este o husă Hybrid Slim Ring Blue de la CUBZ. Are câteva ranforsări din cauciuc negru în zonele mai vulnerabile și protejează și ecranul prin marginea sa mai ridicată.

Inelul de pe spate, care poate fi rotit, asigură și o priză mai bună asupra telefonului, dar poate fi folosit și ca stand pentru telefon.

Ultima recomandare, cea care mi-a plăcut cel mai mult, este o husă originală Samsung Soft Clear Cover. Da, în oferta celor de la MobileDirect pot fi găsite și accesorii originale de la marii producători de smartphone. Așa cum îi spune și numele, este realizată dintr-un silicon transparent, care se mulează foarte bune pe forma telefonului.

Are întărituri suplimentare la nivelul colțurilor. Și oferă un acces foarte bun la toate mufele telefonului.

Evident, oferta de huse de protectie pentru Samsung Galaxy A12 este mult mai generoasă pe site-ul MobileDirect. Aveți acolo mult mai multe opțiuni. Lucru valabil pentru toate modelele de smartphone.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep