HomeFeaturedFocusApple a lansat iOS 14.6 cu optiuni pentru AirTag si Apple Card...

Apple a lansat iOS 14.6 cu optiuni pentru AirTag si Apple Card Family, bugfix-uri

iOS 14.6 e lansat oficial cu optiuni noi pentru AirTag si Apple Card Family.

În seara asta Apple a lansat update-ul iOS 14.6 pentru iPhone și iPad, introducând noi opțiuni pentru Apple Card – adică Family – și AirTag. Probabil că cea mai importantă noutate este introducerea Apple Card Family care permite utilizatorilor conectați într-un grup de familie să folosească același card Apple. Cu treaba asta Apple vine să ofere părinților o modalitate mai accesibilă de a oferi copiilor (13 ani) opțiuni de plată și urmărirea lor.

Oricine are peste 18 ani poate să fie coproprietar pe un card Apple, cu acces complet pe resursele cardului, incluzând limita de cheltuială și un singur extras de cont. Din păcate chestiile astea nu ne afectează, Apple Card nefiind încă disponibil în România.

În iOS 14.6 aplicația Podcast primește suportul pentru abonamente, pentru canale și podcast-urile individuale.

Și mai important, AirTag și Find My apare un nou mod denumit Lost, penru adăugarea detaliilor despre contacte – în loc să fie afișat un nume și un telefon, e posibil să fie selectat un email și să ascundă numărul de telefon.

Dincolo de astea vorbim de mai multe optimizări, bugfix-uri (stabilitatea pe Bluetooth, notificările de pe lock screen) și patch-uri de securitate.

Dacă vă tentează, iOS 14.6 e deja disponibil pentru download – mergeți la Settings > General > Software Update și descărcați-l. Dat fiind că e destul de mare (864 MB) ar fi bine să folosiți o conexiune WiFi. Apoi așteptați ca update-ul să se despacheteze și îl veți putea instala.

Ca de obicei, poate că ar fi indicat să mai așteptați puțin, dat fiind istoricul masiv al Apple de update-uri nereușite.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep