HomeFeaturedFocusNoi detalii despre Google Pixel 6 si Pixel 6 Pro

Noi detalii despre Google Pixel 6 si Pixel 6 Pro

Pixel 6 Pro

Au ieșit la iveală noi detalii de natură tehnică despre Google Pixel 6, dar și despre Pixel 6 Pro. De fapt acesta din urmă este cel interesant și mai mult despre el vom vorbi astăzi. Nu doar pentru că va fi noul vârf de gamă de la Google, dar și pentru că pare să fie ceva mai capabil decât generațiile anterioare.

În plus, compania pare dispusă să își asume și ceva riscuri în ceea ce privește designul noii generații și am văzut, cu ajutorul unor fotografii generate pe calculator, câteva linii destul de îndrăznețe. Pe care se pare că le vor îmbrățișa ambele terminale.

Linii în care se evidențiază un modul foto generor, care se întinde dint-o parte în alta a telefonul, pe orizontală. Și o schemă cromatică ce presupune două culori destul de contrastante.

Specificatii tehnice Google Pixel 6 Pro

Pixel 6 Pro va fi construit în jurul unui display AMOLED cu diagonală de 6,67 inchi, cu marginile laterale curbate. Rezoluția va fi fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9), iar rata de refresh de 120 Hz. Sub display va fi integrat și cititorul de amprentă digitală. Terminalul va avea și o certificare IP68. Camera foto frontală va fi de 12 megapixeli.

Nu se vorbește despre chipset. Nimeni nu se hazardează să abordeze zvonurile care spun că Google a lucrat cu Samsung la un chipset proprietar, după modelul Apple. Știm însă că la nivel de memorii vom avea două versiuni. Una cu 8 GB de RAM și 128 GB memorie internă și una și mai atractrivă, cu 12 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 256 GB.

Sistemul foto de pe spate va fi compus din trei camere, cu un senzor principal de 50 de megapixeli. Cea de-a doua cameră va fi una ultrawide de 16 megapixeli, iar cea de-a treia este una telephoto de tip periscop, cu rezoluție de 8 megapixeli, capabilă de un zoom optic 5x.

Acumulatorul lui Google Pixel 6 Pro va avea o capacitate de 5000 mAh. Iar sistemul de operare va fi Android 12

Versiunea standard va fi ceva mai mică (diagonală de 6,4 inchi) și va avea pe spate doar două camere foto.

Cele două telefoane mai au totuși de așteptat, pentru că speculațiile spun că mai sunt vreo două luni de zile, dacă nu și mai bine, până când le vom vedea oficial.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep