HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S21 FE trece prin Geekbench

Samsung Galaxy S21 FE trece prin Geekbench

Samsung Galaxy S21 FE

Compania coreeană este tot mai aproape de apariția noii ediții Fan Edition. Una mult așteptată după succesul, aș spune neașteptat, al generației anterioare. Și Samsung Galaxy S21 FE pare destul de bine închegat și destul de aproape de forma finală. Un semn în această direcție este dat de faptul că terminalul a început să fie testat în aplicațiile de benchmark.

Cea mai recentă astfel de vizită s-a întâmplat în Geekbench. Acolo unde terminalul a lăsat la vedere câteva detalii tehnice. Unele suficiente pentru a vedea că telefonul are ambiții mari. Aflăm astfel că telefonul va fi construit în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 888. Chipset-ul de top pe care mai toate marile flagship-uri se bazează.

Memoria RAM a lui Samsung Galaxy S21 FE va fi de 6 GB. De fapt aceasta este memoria RAM a unității testate, pentru că s-ar putea să avem parte de mai multe versiuni ale acestui smartphone.

Sistemul de operare este un Android 11, cel mai probabil cu interfața OneUI 3.1 peste el.

Din alte surse știm că telefonul va avea un display plat cu diagonala de 6,4 inchi. Camera foto frontală va fi plasată central, iar pe partea din spate se vede un sistem foto compus din trei camere.

Avem și câteva fotografii generate pe calculator cu Samsung Galaxy S21 FE. Unele informații spun că telefonul își va face apariția oficială în luna august. Și că va fi lansat împreună cu Galaxy Z Flip3.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep