HomeFeaturedFocusO promoție faină de la Samsung: fiecare flagship Galaxy S21 vine cu...

O promoție faină de la Samsung: fiecare flagship Galaxy S21 vine cu un set de căști wireless

La achiziția oricărui smartphone din seria Galaxy S21/S21+ veți primi gratuit un set de căști wireless Galaxy Buds+, adică primiți un bonus de aproape 700 lei.
La achiziția oricărui smartphone din seria Galaxy S21/S21+ veți primi gratuit un set de căști wireless Galaxy Buds+, adică primiți un bonus de aproape 700 lei.

Vreau să vă spun că în perioada 24 mai – 6 iunie Samsung are o promoție faină în care la achiziția oricărui smartphone din seria Galaxy S21/S21+ veți primi gratuit un set de căști wireless Galaxy Buds+, adică primiți un bonus de aproape 700 lei și în felul acesta faceți rost de un accesoriu perfect pentru smartphone (știți că Samsung s-a aliniat trendului de pe piață și nu mai oferă în pachet clasicele căști cu fir, pe care oricum nu prea le folosea nimeni, să fim sinceri).

De-a lungul timpului am tot răspuns întrebărilor prietenilor și ale cititorilor vizavi de ”merită să cumpăr X sau Y?” și pentru că fix legat de această promoție, zilele acestea am avut din nou o astfel de discuție pe tema Galaxy S21/S21+ m-am gândit că ar fi interesant să fac și un articol, poate și alții vor să știe cum stă treaba.

Atu-urile seriei Samsung Galaxy S21/S21+

Pentru cine nu e încă hotărât vizavi de ce smartphone Android să își ia, unul dintre principalele motive pentru care e obligatoriu să vă îndreptați către un flagship Galaxy S21/S21+ este faptul că acestea fac parte din seria de aparate care vor avea update-uri Android timp de 4 ani. Da, ați citit bine: e pentru prima dată când un smartphone Android va primi actualizări garantate timp de 4 ani. Comparația asta cu cei maxim 2 ani oferiți de celelalte branduri, după care rămâneți în aer și aveți deja primul motiv important.

Al doilea ar fi că performanța unui Galaxy S21/S21+ este una de top (vedeți aici despre ce vorbesc), pentru că de data asta toate apararele au aceiași configurație CPU & GPU ca și Galaxy S21 Ultra. Adică un cipset Exynos 2100 (făcut cu tehnologia de 5nm, super eficientă) cu un procesor Octa-core (1×2.9 GHz Cortex-X1 & 3×2.80 GHz Cortex-A78 & 4×2.2 GHz Cortex-A55), 8GB RAM și GPU Mali-G78 MP14. Împreună vă permit să vă jucați orice joc la o calitate maximă și să vă bucurați de o experiență multimedia deosebită.

Asta pentru că toate modelele din seria Galaxy S21 vin și cu un super display Dynamic AMOLED 2X ce funcționează la 120 Hz (pentru pasionații de jocuri: rata de reîmprospătare a ecranului variază între 48-120 Hz, în funcție de conținutul pe care îl vizionezi), modelele S21/S21+ având o rezoluție de 1080 x 2400 pixeli, cu o densitate de 394 ppi, respectiv 421 ppi. Rezultatul este acela că informația de pe ecran se va vedea perfect, indiferent de condițiile de luminozitate. Aș mai adăuga aici și tehnologia de protecție Gorilla Glass Victus pentru display, ce vă dă un motiv suplimentar de liniște în cazul în care veți avea evenimente neplăcute.

Toate astea vin împachetate într-un design nou, mai modern și care lasă în urma senzația de grosime introdusă de seria Galaxy S20. Din punctul meu de vedere noua construcție a seriei Galaxy S21/S21+ este cea mai bună creată până acum de Samsung, atât la nivel vizual cât și la cum se ține în mână. Combinația de sticlă și aluminiu, în special pentru partea din spate a aparatului, aduce prospețimea de care piața Android avea nevoie și este un diferențiator important față de construcția plictisitoare a concurenței. Galaxy S21 5G folosește un ecran de 6.2 inci într-o carcasă de 71,2 x 151,7 x 7,9 mmi și o greutate de 169 g (sub6), ceea ce îl face ușor de purtat și folosit. Pe de altă parte, Galaxy S21+ 5G are plusul unui ecran ceva mai mare (de 6.7 inci) într-o carcasă de 75,6 x 161,5 x 7,8 milimetri și o greutate superioară (200 g).

Mergând mai departe, nu cum să nu amintesc de sistemul foto, ce mereu a fost un atu al seriei Galaxy S. Încă de la primele modele, Samsung a reușit să pună pe Galaxy S camere foto performante, care nu te dezamăgesc. Iar acum, în seria S21/S21+ vorbim de un sistem format din trei camere pe spate și o cameră de 10 MP pentru selfie-uri. Camerele din spate includ o cameră telephoto de 64 MP (cu zoom hibrid 3x), o cameră ultra wide de 12 MP și o cameră wide-angle de 12 MP, a căror performanță este foarte bună atât în condiții de lumină naturală cât și de noapte și te ajută să prinzi cele mai bune unghiuri și detalii posibile.

Împreună cu o capacitate de stocare de 256GB și activarea compresiei HEIC, veți avea un instrument puternic pentru înregistrarea și stocarea amintirilor din vacanțe și nu numai. Și vreau să vă spun că din punctul meu de vedere, un flagship din seria S21/S21+ face poze excelente pentru un amator (care în felul acesta nu mai are nevoie de o cameră foto dedicată), dacă luăm în considerare și optimizarea software plus AI-ul care vă sugerează cum să încadrați.

Și nu în ultimul rând vorbim despre modele cu suport 5G și care oferă opțiunea de folosire a unui eSIM – după cum știți, în acest moment doar Samsung aduce suport certificat eSIM pentru smartphone-urile Android. Alegând un astfel de model veți putea să îl combinați cu un ceas smart (din fericire tot din oferta Samsung, cu care funcționează cel mai bine) cu care să împărțiți același număr de telefon, fără să fie nevoie de cartelă nanoSIM și e soluția perfectă pentru momentele în care faceți sport sau mergeți într-o aventură unde nu aveți chef să cărați după voi smartphone-ul.

Calitate audio și mobilitate

În anul ce a trecut am testat foarte multe căști wireless in-ear și am ajuns la concluzia că oricât de faine ar fi specificațiile și design-ul, la final contează extrem de mult și modul în care acestea se integrează cu aparatul cu care le folosești. Degeaba arată bine, sau sună bine, dacă ai probleme de conectare sau software-ul de configurare are probleme.

Una dintre cele mai bune experiențe de acest gen e oferită de ecosistemul Samsung, în special de un flagship și un set de căști Buds. După cum am spus la început, promoția Samsung oferă un set Galaxy Buds+ cu fiecare Galaxy S21/S21+ 5G cumpărat.

M-am jucat puțin și cu setul Galaxy Buds+ și mi-a plăcut autonomia mare (poți ajunge liniștit la 7 ore) datorită unei baterii de 85 mAh pe fiecare cască, plus că ai opțiunea de încărcare wireless Qi (și poți să le încarci direct de pe smartphone) prin care poți obține o oră de baterie în numai 3 minute de încărcare.

Samsung le promovează ca fiind primele lor căști wireless cu difuzor cu 2 căi furnizate de AKG și un sistem de 3 microfoane adaptive pentru apeluri clare și diminuarea zgomotului de fond, pentru o experiență de sunet premium. Chiar și pentru unul ca mine, care nu se prea pricepe pe zona audio, sunetul e cald și fluent.

Ar mai fi multe de spus în direcția asta, dar mă opresc aici ca să nu vă plictisesc. Țineți cont că promoția nu durează mult și ar fi bine să beneficiați rapid de acest pachet, altfel o să vă pară rău!

Detaliile despre promotie se gasesc aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep