HomeFeaturedFocusOppo Reno6 Pro+ a fost prezentat oficial

Oppo Reno6 Pro+ a fost prezentat oficial

Oppo Reno6 Pro+

De fapt, toată familia Reno6 a companiei chineze a avut parte de un anunț oficial. O familie formată din versiunea standard, din varianta Pro și din vârful acestei familii, Pro+. Evident, acesta din urmă este cel mai atractiv. Așa că despre Oppo Reno6 Pro+ vom vorbi în cele ce urmează.

În primul rând, este singurul model din serie care se bazează pe un chipset de la Qualcomm. Mai exact pe modelul Snapdragon 870G. Acesta vine la pachet cu suportul pentru noile rețele 5G. Procesorul rulează în combinație cu o memorie RAM de 8 GB și cu o capacitate internă de stocare de 128 GB. Mult mai atractivă este versiunea cu 12 GB de RAM și memorie internă de 256 GB. Nu există slot pentru card microSD, așa că opțiunea trebuie cântărită cu atenție.

Ecranul lui Oppo Reno6 Pro+ este un AMOLED cu diagonală de 6,55 inchi. Rezoluția este fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9), iar protecția ecranului este asigurată de Gorilla Glass 5. Rata de refresh este de 90 Hz. Ecranul oferă suport pentru HRD10+. Sub display este integrat și cititorul de amprentă digitală.

În partea de sus avem un orificiu discret pentru o cameră foto frontală single, cu rezoluție de 32 megapixeli. Pe spate se găsește un sistem foto compus din patru camere. Senzorul principal are o rezoluție de 50 megapixeli. Este ajutat de un ultrawide de 16 megapixeli. Cea de-a treia cameră este una de tip telephoto, cu rezoluție de 13 megapixeli. Este capabilă de un zoom optic 2x. Ultima cameră este una dedicată macro, cu rezoluție de 2 megapixeli.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4500 mAh. Acesta oferă suport pentru încărcarea rapidăde 65W. Sistemul de operare este un Android 11 cu interfața ColorOS 11.3 peste el.

Oppo Reno6 Pro+ va fi pus în vânzare pe 5 iunie. Prețurile de vânzare sunt de aproximativ 625 dolari, respectiv 705 dolari, în funcție de varianta de memorii aleasă.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep