HomeFeaturedFocusMotorola Defy anuntat oficial

Motorola Defy anuntat oficial

Motorola Defy

Motorola Defy este rezultatul colaborării dintre compania producătoare (deținută de Lenovo) și compania britanică Bullitt Group. Un smartphone ultra-rezistent, care vine cu certificările de rigoare. Și care se adresează utilizatorilor dinamici și activi și, deopotrivă, unor categorii profesionale care își desfășoară activitatea în condiții extreme.

Partea din față este acoperită cu sticlă Gorilla Glass Victus, în timp ce spatele este acoperit cu un plastic special cu o textură interesantă. Telefonul vine cu o certificare IP68, pentru rezistența la apă (până la 1,5 metri timp de maxim 30 de minute) și praf. În plus poate opera la temperaturi extreme, de la -25°C până la +55°C (MIL-SPEC 810H compliant). Și poate fi scăpat de la o înălțime de până la 1.8 metri, fără a suferi daune.

Din punct de vedere hardware, Motorola Defy nu prea impresionează. Este construit pe scheletul lui Moto G9 Play. Vine cu același chipset Snapdragon 662 combinat cu o memorie RAM de 4 GB. Capacitatea internă de stocare este de 64 GB și poate fi extinsă prin microSD.

Ecranul are o diagonală de 6,5 inchi și o rezoluție HD+ (1600 x 720 pixeli, aspect 20:9). Un notch în formă de picătură găzduiește o cameră foto frontală de 8 megapixeli. Pe partea din spate găsim un sistem de trei camere foto, cu un senzor principal de 48 megapixeli. Celelalte două camere, una dedicată macro și una pentru detalii de adâncime, sunt de 2 megapixeli fiecare.

Acumulatorul are o capacitate de 5000 mAh și se poate încărca cu o viteză de până la 20W. Cititorul de amprentă digitală este plasat pe spate.

Prețul lui Motorola Defy, valabil pentru Europa, este de 325 euro.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep