HomeFeaturedFocusCat S75 a fost prezentat oficial

Cat S75 a fost prezentat oficial

Cat S75

Compania britanică Bullitt Group, specializată în terminale ultra-rezistente, și-a prezentat în cadrul MWC-ului noul său flagship, Cat S75. Telefonul îmbină specificații peste medie cu funcționalități și certificări care atestă faptul că poate fi folosit în condiții vitrege, de către utilizatori dinamici și activi sau de către diverse categorii profesionale care își desfășoară activitatea în medii total atipice.

Pe lângă suportul pentru rețelele 5G pe care îl oferă chipset-ul MediaTek Dimensity 930, terminalul include și chip-ul MediaTek NTN (rețea non-terestră), care permite conectivitate directă la sateliții geostaționari aflați la 37.500 km deasupra pământului, făcând posibilă trimiterea unui mesaj sau formularea unei cereri de asistență SOS în zone fără acoperire mobilă.

În materie de rezistență la condiții vitrege de utilizare, Cat S75 este rezistent la apă, praf, nisip și murdărie. A fost supus testelor extreme cu căderi repetate pe plăci de oțel de la înălțimi de până la 1,8 metri. De asemenea, a fost testat la o adâncime de 5 metri, suportând jeturi de apă de înaltă presiune. Acest lucru îi aduce ratingurile IP68 și IP69K. Resprectă și standardul Mil-Spec 810H.

Merită menționată și tehnologia Bullitt’s Hygiene+. Toate suprafețele externe ale telefonului conțin ioni de argint antimicrobieni și pot fi curățate și igienizate cu ușurință, cu apă și săpun sau șervețele umede cu alcool.

Specificații tehnice Cat S75

La nivel de specificații, avem chipset-ul Dimensity 930, o memorie RAM de 6 GB, o capacitate internă de stocare de 128 GB și un acumulator cu capacitate de 5000 mAh, care se poate încărca cu 15W.

Ecranul este un IPS LCD cu rată de refresh de 120 Hz, diagonală de 6.6 inchi, rezoluție fullHD+ (2408 x 1080 pixeli), protejat de Gorilla Glass Victus. Cititorul de amprentă digitală este poziționat pe spate, la fel ca sistemul de trei camere foto cu senzor principal de 50 MP (+ 8MP wide și 2 MP macro).

Camera frontală este de 8 MP.

Noul device Cat S75 poate fi acum precomandat de la anumiți operatori și retaileri din întreaga Europă. Prețul pentru România este de 2999 lei, incluzând o perioadă de probă gratuită de 3 luni a planului de servicii Bullitt Satellite Messenger Essentials, care oferă până la 30 de mesaje directe la satelit pe lună.

Mai jos vedeti un mic material făcut de noi la Mobile World Congress 2023 în care am filmat un mic drop test cu CAT S75 și Motorola Defy.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep