HomeFeaturedFocusNokia 110 4G, feature phone pentru nostalgici

Nokia 110 4G, feature phone pentru nostalgici

Nokia 110 4G

Deși eu nu prea îmi dau seama care ar putea fi publicul țintă pentru noul Nokia 110 4G, cu excepția fanilor nostalgici ai acestui brand, lucrurile pot fi văzute diferit din altă perspectivă. HMD Global, compania finlandeză care operează numele Nokia pe piața de telefoane vine încă telefoane feature. Chiar într-un număr mai mare decât cel al terminalelor smart. Așa că pentru ei este un vector de venit destul de greu de ignorat.

Și aici este cumva punctul forte al acestei apariții. Noul dispozitiv, deși simplu pentru vremurile actuale, aduce conectivitatea 4G pe zona de feature. Și, odată cu ea, suportul VoLTE, care conferă o calitate mult mai bună apelurilor audio, acolo unde există acoperire.

În plus, un terminal 4G are șanse mai mari la o viață mai lungă, având în vedere că unii operatori încep să renunțe la rețelele 2G și, pe alocuri, chiar și 3G.

Dincolo de aceste aspecte, Nokia 110 4G este doar un feature phone care arată interesant. Are acel aspect de bar phone, cu muchille de sus și de jos foarte drepte. Pe cea superioară există și un LED dedicat pentru funcția de lanternă.

Terminalul are un display color TFT de 1,8 inchi, cu rezoluție de 120 x 160 pixeli (aspect 4:3). Un slot microSD poate adăuga până la 32 GB pentru stocare internă, iar jack-ul de 3,5 mm îl transformă în player mp3 (există aplicație care redă acest format audio) sau în radio FM.

În plus avem pe partea din spate și o cameră foto.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 1020 mAh. Suficient pentru câteva zile bune de funcționare.

Prețul pentru Nokia 110 4G ar trebui să fie de aproximativ 20-25 de euro. Deocamdată nu avem o confirmare oficială a acestui preț. Va exista și o versiune mai ieftină, numită Nokia 105 4G, care vine fără cameră foto, fără jack audio și fără slot microSD.

via Nokia

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep