HomeMobileAndroidPrimele imagini cu OnePlus Nord 2 - seamana cu OnePlus 9

Primele imagini cu OnePlus Nord 2 – seamana cu OnePlus 9

Se pare că gama de aparate OnePlus Nord va primi în curând un nou membru: OnePlus Nord2, ce seamănă mult cu OnePlus 9!
Se pare că gama de aparate OnePlus Nord va primi în curând un nou membru: OnePlus Nord2, ce seamănă mult cu OnePlus 9!

Seria OnePlus Nord, lansată anul trecut a marcat revenirea companiei în zona entry-level cu niște produse care arată interesant. În ideea asta, cel mai nou leak via OnLeaks ne aduce în prim plan modelul OnePlus Nord2. După cum se poate vedea imediat, există o un grad ridicat de similitudine cu seria OnePlus 9, inclusiv pentru sistemul de camere foto (cu trei senzori).

Din imaginile de mai sus reiese că cea de-a treia cameră foto din sistem este pusă în zona inferioară, fix lângă LED-ul Flash. Combinația de camere foto ar trebui să fie așa: cea principală de 50MP, 8MP cea secundară (ultra-wide) și 2MP cea de-a treia (adâncime). Cea selfie va avea la rândul ei 32MP.

Pe display avem o mică gaură în care este pusă camera selfie, iar senzorul de amprentă se află sub display.

Imagini cu OnePlus Nord2 randate pe baza informațiilor extrase din desenele unui prototip. E posibil ca produsul final să arate puțin diferit.

Din leak-urile anterioare știm că numele aparatului este Nord2 și e posibil să vină cu un cipset MediaTek Dimensity 1200 (cu o performanță situată undeva între Snapdragon 865 și Snapdragon 870, depinde de tipul de benchmark ales). E posibil ca acest aparat să vină și cu 8GB RAM, ceea ce este un lucru foarte bun. Iar bateria se zvonește că o să aibă o capacitate de 4500 mAh, ce în combinație cu cipset-ul MediaTek ar trebui să ofere o autonomie foarte bună.

În acest moment nu există o dată clară legată de lansarea oficială, unii spun septembrie, alții dau ca posibilă luna iulie.

Vă ținem la curent cu detalii imediat ce o să le avem și noi.

via 91mobiles

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep