HomeMobileAndroidHuawei lanseaza tableta MatePad 11, cu rata de refresh la 120 Hz...

Huawei lanseaza tableta MatePad 11, cu rata de refresh la 120 Hz si optiune de precomanda de azi

Tableta Huawei MatePad 11 cu M-Pencil si tastatură magnetică poate fi comandată de azi, la un preț de 1999 LEI.
Tableta Huawei MatePad 11 cu M-Pencil si tastatură magnetică poate fi comandată de azi, la un preț de 1999 LEI.

Începând de astăzi noua tabletă Huawei MatePad 11 cu M-Pencil și tastatură magnetică poate fi comandată direct din HuaweiStore cu un preț de 1999 LEI. Cu ocazia lansării, weekendul trecut Huawei a organizat un workshop de ilustrație digitală, unde participarea a fost gratuită.

MatePad 11 are un display TFT LCD IPS de 10.95 inci (cu o rată de acoperite de 86%), rezoluție 2560 x 1600 pixeli (densitate 275 ppi) și funcționează pe un cipset Snapdragon 865, având un CPU  Cortex-A77 2,84 GHz + 3x CortexA77 la 2,4 GHz și 4x Cortex-A55  la 1,8 GHz, cu un GPU Adreno 650 la 587 MHz. Folosește noul sistem de operare HarmonyOS 2.0 (Android), cu o combinație de 64/128/256 GB RAM.

HUAWEI MatePad 11 este prima tabletă Huawei cu rată de refresh de 120 Hz. Funcționând la o rată de refresh mai mare ca numeroase alte tablete de pe piață, MatePad 11 oferă imagini incredibil de fluide și afișează o gamă largă de conținut.

Pentru videoclipuri și jocuri, utilizatorii se pot bucura de mai multe detalii și grafică fluidă captivantă. La parcurgerea paginilor web și a documentelor, conținutul se încarcă rapid. Cu rata de refresh impresionantă a ecranului, tableta permite și o scriere de mână foarte receptivă. În plus, tehnologia de adaptare a ratei cadrelor oferă o autonomie mai mare a bateriei.

Beneficiază de o cameră foto principală de 13MP, cu f/1.8, capabilă de o rezoluție foto de 4160 x 3120 pixeli, în timp ce cea secundară este de 8MP cu f/2.0. Bateria este una de 7150 mAh iar ca elemente de conectivitate e important WiFi 6.0 și Bluetooth 5.1, plus receptor GPS, giroscop, senzor de lumină, busolă, plus 4 microfoane și 4 boxe.

HUAWEI MatePad 11 aduce un design desktop cu totul nou, oferind cele mai importante informații într-o interfață de utilizare curată și organizată. Noul Bottom Dock prezintă cele mai utilizate aplicații sau aplicațiile utilizate recent, pentru ca cei care folosesc tableta să își poată localiza cu ușurință aplicațiile. Noile Service Widgets pot afișa informații în timp real și le permit utilizatorilor să acceseze anumite funcții ale aplicației, fără a lansa aplicația. Aceste widget-uri pot fi plasate oriunde și sunt complet personalizabile, pentru ca utilizatorii să își poată seta dispozitivul în funcție de preferințe.

Noua tabletă HUAWEI MatePad 11 este compatibilă cu a doua generație a HUAWEI M-Pencil, noul stylus Huawei optimizat astfel încât utilizatorii să-și poată ilustra mai bine ideile. A doua generație de HUAWEI M-Pencil vine cu o nouă peniță platinată, latență ultra-scăzută și suport pentru 4.096 niveluri de sensibilitate la presiune.

Inspirată de designul ceasurilor de lux, noua peniță transparentă ilustrează funcționarea interioară a stylus-ului și vine cu o textură mată pentru o experiență de scriere superioară. Împreună cu HUAWEI MatePad 11, HUAWEI M-Pencil (de a doua generație) are o latență scăzută de până la 2 ms, completând rata mare de refresh a ecranului FullView și oferind unele dintre cele mai sensibile, constante și autentice experiențe de scriere disponibile pe tabletele la momentul actual.

La nivelul specificațiilor tableta arată bine, sunt curios să văd cum funcționează. O să revin cu impresii imediat ce vine și mă joc cu ea.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep