HomeFeaturedFocusUn nou patch de iOS e disponibil: 14.7.1

Un nou patch de iOS e disponibil: 14.7.1

iOS 14.7.1 este lansat rapid de Apple pentru a repara o problemă importantă de securitate și a oferi un remediu pentru aparatele iPhone cu Touch ID ce nu pot folosi Unlock cu Apple Wach.
c

La o săptămână de când a lansat pachetul major iOS 14.7 Apple a venit cu un mic update – 14.7.1 – de doar 118 MB pentru a repara o problemă majoră de securitate ce este deja exploatată pe internet și totodată să ofere un remediu pentru utilizatorii de iPhone cu Touch ID ce nu puteau folosi Unlock cu Apple Watch.

Vă recomand să puneți rapid acest patch pentru că vulnerabilitatea în cauză (CVE-2021-30807) este extrem de importantă mai ales că este deja exploatată pe internet. În principiu, din cauza unei probleme de alocare a memoriei un atacator poate să obțină drepturi exclusive pe smartphone și să facă cam ce vrea cu el.

Problema în cauză se manifestă pe toate aparatele iPhone de la 6s încoace, toate modelele iPad Pro, iPad Air 2 și mai noi, iPad 5th și mai noi, iPad mini 4 și mai noi, respectiv iPod touch (7th generation).

Partea bună este că instalarea o să vă ia sub 5 minute și nu pierdeți datele.

Nu mai pierdeți timpul și aplicați rapid patch-ul.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep