Samsung a prezentat ISOCELL Auto 4AC

0
ISOCELL Auto 4AC

ISOCELL Auto 4AC este primul senzor de imagine special construit de Samsung pentru industria auto. Va putea fi folosit în primă fază pentru camerele de asistență la mersul cu spatele. Pe vehiculele cu sisteme ceva mai avansate, se pretează la imaginile panoramice (surround view) care acoperă întregul vehicul. Imaginea de mai jos este grăitoare din acest punct de vedere.

La un astfel de senzor aspectele care primează sunt high dynamic range (120 dB) sau LED flicker mitigation. Acestea ajută senzorul să detecteze cu rapiditate orice schimbare în zona de focus. Schimbare ce va fi preluată și tratată corespunzător de către sistemele de pe vehiculele inteligente.

ISOCELL Auto 4AC este un senzor de 1/3.7” cu o rezoluție de 1,3 megapixeli (1,280 x 960 pixeli). Poate opera de la -40 grade Celsius până la +125 grade celsius. Chiar dacă nu se adresează sistemelor de navigare autonomă și nici măcar supravegherii habitaclului (observarea șoferului), el este deja în producția de serie.

De fapt, publicațiile din țara natală anunță deja că Samsung Electro-Mechanics a și semnat un parteneriat cu Tesla Motors. Un parteneriat în valoare de 436 de milioane de dolari, care are ca principal obiect tocmai acest senzor nou lansat.

Compania coreeană a anunțat că pe lângă ISOCELL Auto 4AC va produce și alți senzori de imagine pentru industria auto. Unii chiar și pentru sistemele mai avansate.

via GSM Arena

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here