HomeFeaturedFocusGoogle Pixel 5a 5G a fost prezentat oficial

Google Pixel 5a 5G a fost prezentat oficial

Google Pixel 5a 5G

După o lungă așteptare, ce părea că nu se mai termină, compania americană a prezentat oficial modelul Google Pixel 5a 5G. Un terminal cu un nume uşor ameţitor, dar care respectă sistemul de numerotare al companiei. Un mid+range care reprezintă un salt nu tocmai spectaculos în comparaţie cu generaţia anterioară.

Dispozitivul este construit în jurul unui display OLED  cu diagonală de 6,34 inchi şi rezoluţie fullHD (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Rata de refresh a acestuia este una standard, de 60 Hz. Ecranul este integrat într-o carcasă de tip uni-body de aluminiu. Telefonul are certificare IP67 și vine într-o singură versiune de culoare, numită Mostly Black. Un gri foarte închis, cu finisaj mat.

La interior avem același chipset Qualcomm Snapdragon 765G (care oferă și suportul pentru noile rețele 5G). S-a mers pe aceeași soluție ca la generația anterioară și la nivel de memorii. Google Pixel 5a 5G are o memorie RAM de 6 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB.

Nici în zona de fotografie nu s-a schimbat nimic. Avem aceeași cameră principală de 12 megapixeli, ajutată de un ultrawide de 16 megapixeli pe partea din spate. Și aceeași cameră foto frontală cu rezoluție de 8 megapixeli.

Apare totuși un plus, chiar mare, la nivel de acumulator. Noul terminal are o baterie de 4680 mAh. Care se încarcă tot cu 18W. O viteză de încărcare suficientă, nimic de zis aici.

Cam acesta este noul Google Pixel 5a 5G. Așa cum spuneam, nimic spectaculos. Dispozitivul este deocamată disponibil doar în Statele Unite și Japonia, prin intermediul magazinului online al Google. Prețul pentru Statele Unite este de 449 dolari.

via Google

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep