HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A52s 5G anuntat oficial

Samsung Galaxy A52s 5G anuntat oficial

Samsung Galaxy A52s 5G

Samsung Galaxy A52s 5G este aici. Și pare să reprezinte reacția companiei la feedback-ul dat de utilizatori pentru A52. Spun asta pentru că vine cu modificări în zonele în care modelul standard, lansat în luna martie a acestui an, lăsa de dorit.

Pentru început, telefonul este construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 778. Acesta înlocuiește vechiul Snapdragon 750 și aduce un plus de viteză, un GPU mult mai performant și suport pentru viteze mai mari de transfer de date. La nivel de configurații de memorii, sunt disponibile aceleași trei variante: 6 GB + 128 GB, 8 GB + 128 GB sau 8 GB + 256 GB. Toate acestea având și posibilitatea extinderii memoriei interne prin card microSD.

Schimbarea de chipset s-ar putea să impacteze autonomia dispozitivului. Cu atât mai mult cu cât Samsung Galaxy A52s 5G păstrează capacitatea acumulatorului de 4500 mAh. Însă acum avem în cutia standard un încărcător de 25W, care exploatează viteza maximă de încărcare suportată de acest acumulator. A52 5G venea cu un încărcător de 15W.

În rest lucrurile au rămas neschimbate. Avem același display Super AMOLED de 6,5 inchi și rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Cu aceeași rată de refresh de 120 Hz și protecția Gorilla Glass 5. Telefonul păstrează certificarea IP67. Camera foto frontală de 32 megapixeli este găzduită de un orificiu central, în timp ce cititorul de amprentă digitală este integrat sub ecran.

Pe spate se găsește un sistem de patru camere foto cu un senzor principal de 64 megapixeli. Acesta este ajutat de un ultrawide de 12 megapixeli, de o cameră dedicată macro de 5 megapixeli și de un senzor de adâncime de 5 megapixeli.

Samsung Galaxy A52s 5G va fi disponibil de luna viitoare. Se pare că prețul să de vânzare va fi puțin mai mare decât al versiunii standard.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep