HomeFeaturedFocusHonor Magic3 Pro+, varful de gama al noii serii de telefoane

Honor Magic3 Pro+, varful de gama al noii serii de telefoane

Honor Magi

Compania chineză Honor a prezentat oficial noua familie de terminale Magic3. Pe lângă versiunea standard, a mai fost prezentat și modelul Pro. Dar și adevăratul flagship al acestei generații, Honor Magic3 Pro+, care merită din plin atenția publicului pasionat de Androide și, deopotrivă, de acest brand care aș spune eu este continuatorul Huawei.

Telefonul are și elemente de configurație comune cu ceilalți doi frați ai săi. Unul dintre acestea este ecranul Flex OLED de 6,67 inchi cu marginile laterale curbate la 89 de grade. Rata de refresh este de 120 Hz. În același timp, există și suport pentru HDR10+. Protecția este asigurată de un Nano Crystal Shield, o sticlă de trei ori mai rezistentă decât Gorilla Glass Victus (spun oficialii chinezi). În partea de sus se găsește un orificiu în formă de pill pentru un sistem dual camera frontal, cu un senzor principal de 13 megapixeli și unul de tip 3D ToF. De asemenea, ecranul integrează și cititorul de amprentă digitală. Nu este foarte clar dacă rezoluția rămâne fullHD+, ca la frații săi, sau merge chiar mai sus.

Pe partea din spate a lui Honor Magic3 Pro+ se găsește sistemul de cinci camere foto mult zvonit până acum. Senzorul principal este un Sony IMX700 cu rezoluție de 50 megapixeli (1/1.28”, 1.22um pixel size, 23mm f/1.9 lens, Full Pixel Octa PD AutoFocus). Este ajutat de un ultrawide de 64 megapixeli (1/2″, f/2.4). Cea de-a treia cameră, tot de 64 megapixeli, este una monocromă (f/1.8). Senzorul telephoto este tot de 64 megapixeli (zoom optic 3.5x), iar ultimul senzor este unul 8×8 dToF, pentru fotografii de tip portret. Sunt așteptări mari de la acest sistem foto și cred că un review DxOMark va face lumină asupra performanțelor obținute.

La interior avem un nucleu hardware format dintr-un chipset Qualcomm Snapdragon 888+ și o memorie RAM de 12 GB. Capacitatea internă de stocare este de 512 GB, iar autonomia este asigurată de un acumulator de 4600 mAh, care se poate încărca cu până la 66W. Sau wireless cu până la 50W.

Există la bordul lui Honor Magic3 Pro+ și o certificare IP68, care combinată cu suprafața ceramică de pe spate și cu protecția specială a ecranului, asigură senzația de terminal solid, capabil să reziste la anumite accidente.

Sistemul de operare este Android 11 cu Magic UI 5 peste el. Nu s-a spus nimic despre prezența serviciilor Google. Probabil că este un detaliu pe care îl vom afla în momentul anunțării disponibilității globale. Deocamdată telefonul poate fi găsit doar în China natală. Iar prețul de vânzare este fixat la 1499 euro, pentru Europa. Deci va exista o disponibilitate globală!

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep