HomeFeaturedFocusMoto G60S listat oficial

Moto G60S listat oficial

Moto G60S

Motorola nu a organizat chiar un eveniment de lansare pentru Moto G60S. În schimb terminalul a început să apară listat pe site-urile oficiale ale companiei din diferite piețe. Deocamdată unele mai îndepărtate de noi. Așa că încă nu este foarte clar dacă dispozitivul va ajunge și prin Europa. Însă cu siguranță el merită câteva clipe de atenție din partea noastră.

Terminalul se bazează pe un chipset MediaTek Helio G95 (procesor octa-core până la 2.0 GHz și GPU Mali-G76MC4). Pare să fie principala diferență față de G60-ul lansat în aprilie și care optase pentru o soluție Qualcomm (Snapdragon 732). Memoria RAM este de 6 GB, iar capacitatea internă de stocare de 128 GB. Practic la capitolul memorii nu s-a schimbat nimic.

Și ecranul pare să fie același. Un panel IPS LCD de 6,8 inchi, cu rezoluție fullHD+ (2460 x 1080 pixeli). Plus o rată de refresh de 120 Hz și suport pentru HDR10.

Pe partea din spate, Moto G60S are un sistem de patru camere foto. Senzorul principal are o rezoluție de 64 megapixeli. Este ajutat de un ultrawide de 8 megapixeli, o cameră macro de 5 megapixeli și un senzor de adâncime de 2 megapixeli. Aici lucrurile sunt destul de diferite de oferta lui G60 (doar trei camere, dar un senzor principal de 108 megapixeli).

Și camera foto frontală este mai slabă, cu doar 16 megapixeli (comparativ cu 32 megapixeli).

Sistemul de operare este un Android 11, iar acumulatorul poate fi încărcat cu 50W. O viteză mult mai mare de încărcare, însă nu este specificată capacitatea acumulatorului.

Moto G60S are un preț de vânzare de aproximativ 430 dolari. Însă pe o piață destul de ciudată, cea din Brazilia. Așa că ar trebui să așteptăm o eventuală apropiere de Europa pentru a putea cu adevărat compara cele două dispozitive și din punctul de vedere al prețului.

via Motorola

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep