HomeFeaturedFocusHonor Magic3 testat in AnTuTu Benchmark

Honor Magic3 testat in AnTuTu Benchmark

Honor Magic3

După ce a apărut cu două zile în urmă în Geekbench, acum Honor Magic3 este testat și în AnTuTu. Semn că este în forma sa finală și au loc ultimele reglaje fine. Terminalul ar trebui să fie anunțat oficial pe 12 august, dacă se respectă promisiunile făcute de surse apropiate de compania chineză. Iar interesul pentru el este mare, pentru că va fi primul smartphone care va integra noul chipset de top Qualcomm Snapdragon 888+.

Faptul că unitatea care a rulat AnTuTu Benchmark este una de test, la care încă se lucrează, reiese și din scorul obținut. Îl vedeți în captura de ecran alăturată. Un scor nu foarte spectaculos, mai mic decât cel obținut de telefoane cu Snapdragon 888. Însă cel mai probabil că adevărata față (a se citi forță) a acestui telefon o vom vedea doar când vor fi disponibile primele unități comerciale.

Honor Magic3 va avea probabil mai multe versiuni de memorii. Cea testată în Geekbench era echipată cu 8 GB de RAM. Unitatea care a rulat AnTuTu avea o memorie RAM de 12 GB. Mult mai potrivită pentru noul chipset de la Qualcomm. Probabil că și capacitatea internă de stocare va fi diferită. Cea din AnTuTu se pare că era de 512 GB.

Mai aflăm că ecranul dispozitivului va avea o rată de refresh de 120 Hz. Lucru de așteptat la un flagship care se respectă. Nu ni se spune diagonala ecranului sau rezoluția acestuia.

Sistemul de operare va fi un Android 11. Probabil cu interfața proprietară peste el.

La nivel de speculații, alimentate și de anumite fotografii care au ajuns în presa de specialitate, avem informația că Honor Magic3 va avea cinci camere foto pe partea din spate. Plus altele două în față, pentru un sistem foto frontal dual camera.

Deocamdată acestea sunt detaliile care se știu despre acest terminal. Așteptăm ziua de 12 august și detalii despre disponibilitatea acestui telefon interesant.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep