HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A03s anuntat oficial

Samsung Galaxy A03s anuntat oficial

Samsung Galaxy A03s

Samsung Galaxy A03s este cea mai recentă apariție entry-level a companiei coreene. Este un smartphone care are de partea sa argumentul prețului mic. Momentan este disponibil în piețele asiatice, dar nu exte exclus să ajungă și în Europa.

Dispozitivul este echipat cu un display PLS LCD de 6,5 inchi, cu rezoluție HD+ (1600 x 720 pixeli, aspect 20:9). În partea de sus există un notch în formă de picătură, în care își face loc o cameră foto frontală de 5 megapixeli.

Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral.

Nici pe spate lucrurile nu sunt mai promițătoare. Samsung Galaxy A03s are un sistem foto compus din trei camere. Un senzor principal de 13 megapixeli și alte două camere de câte 2 megapixeli fiecare. Una macro și una pentru detalii de adâncime.

La interior terminalul se bazează pe un chipset MediaTek Helio P35. Sunt disponibile două combinații de memorii. Una cu 3 GB de RAM și stocare de 32 GB și una cu memorie RAM de 4 GB și capacitate internă de stocare de 64 GB. Există și un slot dedicat pentru card microSD, care nu deranjează cele două SIM-uri.

Sistemul de operare este un Android 11 cu o versiune ceva mai lite de OneUI 3.1.

Autonomia ar trebui să fie peste medie în contextul acestor specificații modeste. Pentru că acumulatorul are o capacitate de 5000 mAh. Poate fi încărcat cu până la 15W.

Samsung Galaxy A03s are prețuri de vânzare de aproximativ 155 dolari, respectiv 165 dolari, în funcție de versiunea de memorii aleasă.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep