HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy M52 5G, specificatii tehnice complete

Samsung Galaxy M52 5G, specificatii tehnice complete

Samsung Galaxy M52 5G

Deși încă nu a avut parte de un eveniment de lansare, Samsung Galaxy M52 5G nu prea mai are secrete de ordin tehnic. Se întâmplă în urma unul leak destul de mare, care vine din partea unei surse cu un istoric destul de bun. Aceeași sursă a detaliat cu câteva zile în urmă și modelul M32 5G.

Dispozitivul va fi construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 778. Va avea două variante de memorii RAM, una cu 6 GB și una de 8 GB. În ambele cazuri capacitatea internă de stocare este de 128 GB. Mai mult ca sigur va exista și un slot microSD.

Ecranul lui Samsung Galaxy M52 5G este un Super AMOLED de 6,7 inchi, cu rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Probabil că acesta integrează și cititorul de amprentă digitală. În partea dreaptă ecranul are un orificiu discret pentru camera foto frontală de 32 megapixeli.

Pe partea din spate se găsește un sistem foto compus din patru camere. Senzorul principal are o rezoluție de 64 megapixeli. Este acompaniat de un ultrawide de 12 megapixeli și de un senzor de adâncime de 5 megapixeli. Cea de-a patra cameră este una dedicată macro, de 5 megapixeli.

Sistemul de operare va fi Android 11 cu OneU 3.1 peste el. Deocamdată nu se știu detalii legate de acumulatorul acestui viitor terminal.

Samsung Galaxy M52 5G nu ar trebui să mai întârzie mult.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep