HomeFeaturedFocusMoto G60s lansat oficial in Europa

Moto G60s lansat oficial in Europa

Moto G60s

Dacă cu câteva zile în urmă Moto G60s avea parte de o apariție discretă pe o piață îndepărtată, acum Motorola anunță oficial apariția acestui model și disponibilitatea sa globală. Adică inclusiv pe piețele europene, aspect care ne interesează cel mai mult.

Dispozitivul este un mid-range care vine cu câteva argumente pentru segmentul său de preț. Nucleul hardware este compus dintr-un chipset MediaTek Helio G95 și o memorie RAM ce poate fi de 4 GB sau de 6 GB. Capacitatea internă de stocare este aceeași în ambele situații, de 128 GB. Însă există și un slot microSD, care mai poate adăuga până la 1 TB.

Ecranul lui Moto G60s este un IPS Max Vision de 6,8 inchi, cu rezoluție fullHD+ (2460 x 1080 pixeli). Rata de refresh este de 120 Hz și există și suport pentru HDR10. Orificiul discret ascunde o cameră foto frontală cu rezoluție de 16 megapixeli.

Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral. Tot lateral se găsește un buton dedicat Google Assistant.

Pe spate avem un sistem de patru camere foto. Senzorul principal are o rezoluție de 64 megapixeli (tehnologie Quad Pixel). Este ajutat de un ultrawide de 8 megapixeli, o cameră macro de 5 megapixeli și un senzor de adâncime de 2 megapixeli.

Sistemul de operare este Android 11 cu o interfață curată, apropiată de cea stock.

Autonomia ar trebui să fie unul dintre argumentele acestui smartphone. Acumulatorul are o capacitate de 5000 mAh și poate fi încărcat cu până la 50W. Producătorul promite 12 ore de funcționare în urma unei încărcări de doar 12 minute.

Moto G60s va putea fi găsit în două versiuni de culoare: Ink Blue și Iced Mint. Prețurile recomandate pentru Europa încep de la 249 euro.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep