HomeFeaturedFocusPrimele informatii despre Samsung Galaxy S22

Primele informatii despre Samsung Galaxy S22

Samsung Galaxy S22

Au început să fie tot mai frecvente leak-urile, zvonurile și speculațiile despre viitoarea generație de flagship-uri Samsung Galaxy S22. Este oarecum normal, este următoarea mare lansare a producătorului coreean, acum că noile terminale cu ecran pliabil au văzut lumina zilei. Așa că am centralizat puțin detaliile tehnice care s-au vehiculat până acum în media de specialitate. Și cele trei dispozitive încep să se contureze tot mai clar.

Din aceste detalii reiese din nou faptul că varianta Ultra este mult diferită față de celelalte două telefoane. La fel ca la generația curentă.

Toate cele trei dispozitive din viitoarea familie vor avea ecrane cu rată de refresh de 120 Hz. S22 va avea un display LTPS de 6,06 inchi și rezoluție fullHD+. S22+ urcă diagonala la 6,55 inchi, dar păstrează rezoluția și tipul de panel. Ambele sunt mai mici decât generația anterioară. Ultra-ul, în schimb, optează pentru un panel LTPO (low-temperature polycrystalline oxide) cu diagonală de 6,81 inchi și rezoluție QHD+.

În ceea ce privește camerele foto, Samsung Galaxy S22 și cu S22+ vor avea sisteme identice de trei camere. Cu un senzor principal de 50 megapixeli (1/1.55), un telephoto de 12 megapixeli (zoom optic 3x) și un senzor ultrawide de 12 megapixeli.

S22 Ultra va avea un sistem mai complex, compus din patru camere. Senzorul principal va fi de 108 megapixeli. Va fi ajutat de alte trei camere, fiecare cu senzor de 12 megapixeli. Un telephoto (zoom optic 3x), ul al doilea telephoto de tip periscop (zoom optic 10x) și un ultrawide.

Capacitățile acumulatorilor pentru cele trei telefoane vor fi de 3800 mAh, 4000 mAh și respectiv 5000 mAh. Încă nu se cunosc vitezele de încărcare suportate de fiecare dintre aceștia.

Un alt zvon spune că seria Samsung Galaxy S22 se va baza destul de puternic pe chipset-ul Qualcomm Snapdragon 898. Iar unitățile echipate cu Exynos 2200 vor fi destul de rare, datorită dificultăților de producție.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep