HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy M32 5G prezentat oficial

Samsung Galaxy M32 5G prezentat oficial

Samsung Galaxy M32 5G

O nouă apariție în cadrul familiei Galaxy M a companiei coreene. După varianta 4G, anunțată oficial în iunie, acum facem cunoștință cu Samsung Galaxy M32 5G. Telefonul oferă suport pentru noile viteze de conectare, însă aduce și alte modificări față de fratele să amintit mai sus. Din păcate, multe dintre ele reprezintă minusuri prin comparație cu versiunea 4G.

Pentru început, suportul pentru noile rețele 5G este posibil grație chipset-ului MediaTek Dimensity 720. Memoria RAM poate fi de 6 GB sau de 8 GB. În ambele situații, capacitatea internă de stocare este de 128 GB. Și poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD, cu până la 1 TB.

Sistemul de operare este un Android 11 cu OneUI 3.1 peste el. Coreenii promit două upgrade-uri majore ale sistemului de operare pentru acest model.

Ajungem și la zona de minusuri. Ecranul lui Samsung Galaxy M32 5G este un LCD de 6,5 inchi și rezoluție doar HD+ (1600 x 720 pixeli, aspect 20:9). Rata de refresh este una standard. Prin comparație, modelul 4G venea cu un Super AMOLED, rezoluție fullHD+ și rată de refresh de 90 Hz. Și camera foto frontală a coborât de la 20 megapixeli la doar 13 megapixeli.

Pe partea din spate, sistemul foto compus din patru camere are acum un senzor principal de doar 48 megapixeli (față de 64 megapixeli). Camera ultrawide de 8 megapixeli și cea pentru detalii de adâncime, de 2 megapixeli, rămân neschimbate. Iar cea dedicată macro crește de la 2 megapixeli la 5 megapixeli.

Acumulatorul lui Samsung Galaxy M32 5G are o capacitate de 5000 mAh și se poate încărca cu 15W. Viteza de încărcare era mai mare la varianta 4G (25W).

Cititorul de amprentă digitală rămâne plasat lateral.

Prețurile de vânzare, deocamdată valabile pentru India, sunt de aproximativ 280 dolari, respectiv 310 dolari, în funcție de varianta de memorie RAM aleasă.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep