HomeFeaturedFocusMotorola Moto G50 5G lansat oficial

Motorola Moto G50 5G lansat oficial

Moto G50 5G

Un nou dispozitiv Moto G50 5G își face apariția pe piața globală de smartphone, deși compania are încă din martie un terminal cu același nume disponibil pentru fani. Pe care noi l-am și testat la momentul respectiv. Și se pare că sunt câteva diferențe între cele două terminale. Așa că decizia de a folosi același nume poate părea puțin ciudată. Motorola încă folosește un sistem de denumiri și de disponibilități care nu pare să aibă niște reguli clare.

Noul telefon se bazează pe un chipset MediaTek Dimensity 700. Asta în timp ce vechea apariție folosea un Qualcomm Snapdragon 480. De asemenea, pe spate are un sistem foto ușor diferit și din punctul de vedere al senzorilor, dar și ca dispunere. Noul telefon folosește un modul de formă pătrată, cu cele trei camere dispuse în formă de L.

Moto G50 5G are un senzor principal de 48 megapixeli, ajutat de alți doi senzori de câte 2 megapixeli fiecare. Unul dedicat macro și unul pentru detalii de adâncime. Vechiul telefon avea camerele dispuse vertical. Iar senzorul macro avea rezoluție de 5 megapixeli.

Tot la capitolul diferențe, cititorul de amprentă digitală a fost mutat de pe spatele telefonului în lateralul acestuia.

Ecranul, un IPS LCD de 6,5 inchi, rezoluție HD+ (1600 x 720 pixeli, aspect 20:9) și rată de refresh de 90 Hz, rămâne neschimbat. La fel și camera foto frontală, de 13 megapixeli, ce își găsește loc într-un notch în formă de picătură.

Noul Moto G50 5G vine într-o singură variantă de memorii, cu 4 GB de RAM și memorie internă de 128 GB. Autonomia sa este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh, ce se poate încărca cu până la 15W.

Telefonul a fost deja pus în vânzare în Australia, la un preț de aproximativ 289 dolari. Deocamdată nu s-a vorbit despre o disponibilitate și în Europa.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep