HomeFeaturedFocusSony Xperia 10 III Lite anuntat oficial

Sony Xperia 10 III Lite anuntat oficial

Sony Xperia 10 III Lite

În fapt, nu a fost chiar un anunț, ci mai degrabă o apariție discretă. Una pe care nu prea o aștepta nimeni. Sony Xperia 10 III Lite s-ar putea să rămână captiv pe piața din Japonia. Și acesta este principalul motiv pentru care nu a fost făcut prea mare tam-tam pe marginea apariției sale. În plus, așa cum numele său lasă să se înțeleagă, este un terminal care taie câteva chestii de la o apariție deja existentă. Cel mai probabil în scopul obținerii unui preț ceva mai accesibil.

Ca să fim și mai exacți, capacitatea internă de stocare este redusă de la 128 GB la doar 64 GB. Un lucru fără prea mare impact din moment ce există în continuare slot-ul microSD.

Apoi, este disponibilă doar versiunea single-SIM. Însă prin apariția suportului pentru eSIM, este depășit și acest inconvenient.

Mai dispare și suportul pentru radio FM, după care nu cred că plânge foarte multă lume. Acestea sunt minusurile în comparație cu Xperia 10 III.

În schimb, Sony Xperia 10 III Lite rămâne cu aceeași combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 690 și memorie RAM de 6 GB.

Rămâne neschimbat de asemenea și ecranul OLED de 6,0 inchi, cu rezoluție fullHD+ (2520 x 1080 pixeli, aspect 21:9), protejat cu Gorilla Glass 6.

Pe spate se găsește același sistem de trei camere foto, compus dintr-un senzor principal de 12 megapixeli, un ultrawide de 8 megapixeli și o cameră telephoto de 8 megapixeli, capabilă de zoom optic 2x. Iar camera foto frontală, care își face loc pe marginea superioară a ecranului, rămâne și ea de 8 megapixeli.

Autonomia lui Sony Xperia 10 III Lite va fi asigurată în continuare de un acumulator cu capacitatea de 4000 mAh, care se poate încărca cu până la 30W.

Deocamdată terminalul pare să fie disponibil doar în ofertele operatorilor de telefonie mobilă de pe piața din Japonia. Cu anumite exclusivități pe variantele de culoare.

via GSM Arena    

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep