HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S21 FE, model 3D detaliat

Samsung Galaxy S21 FE, model 3D detaliat

Samsung Galaxy S21 FE

Cei care așteaptă cu nerăbdare apariția oficială a lui Samsung Galaxy S21 FE, au acum ocazia să inspecteze toate detaliile de construcție ale viitorului terminal. Dintr-o sursă cu un istoric foarte bun vine un model 3D generat de calculator, care permite, la propriu, întoarcerea telefonului pe toate fețele.

Sursa este celebrul leakster Evan Blass, cunoscut publicului mai ales ca @evleaks. Iar telefonul este prezentat, prin intermediul a două astfelde modele 3D, in variantă albă și în cea violet.

În zona camerelor foto de pe spate se vede cel mai bine că a fost aleasă soluția mai apropiată ca design de seria Galaxy A (52, spre exemplu), decât de generația actuală de flagship-uri. Și sincer mi se pare o alegere mai inspirată.

Despre Samsung Galaxy S21 FE se știe, din avalansa anterioară de zvonuri, că va fi construit în jurul unui display Super AMOLED de 6,4 inchi. Ecranul va avea o rată de refresh de 120 Hz, rezoluție fullHD+ și un orificiu discret, plasat central.

La interior se va găsi unul dintre cele două chipset-uri: Qualcomm Snapdragon 888 sau Exynos 2100, în configurații cu memorie RAM de 6 GB sau de 8 GB și cu capacitate internă de stocare de 128 GB sau de 256 GB.

Sistemul foto de pe spate, compus din trei camere, va avea un senzor principal de 32 megapixeli, ajutat de un ultrawide de 12 megapixeli și de un senzor telephoto de 8 megapixeli.

Autonomia lui Samsung Galaxy S21 FE va fi asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4500 mAh. Viteza de încărcare suportată de acesta va fi de 45W.

Încă nu se cunoaște cu precizie când își va face apariția oficială acest dispozitiv destul de așteptat de fanii Samsung.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep