HomeFeaturedFocusWindows 11 build 22000.120 disponibil in Dev si beta Channel, cu multe...

Windows 11 build 22000.120 disponibil in Dev si beta Channel, cu multe bugfix-uri si un nou widget Family

Microsoft a lansat pe canalele Dev și Beta noul build Windows 11 22000.120 cu repară o grămadă de probleme și aduce un nou widget.
Microsoft a lansat pe canalele Dev și Beta noul build Windows 11 22000.120 cu repară o grămadă de probleme și aduce un nou widget.

Microsoft tocmai a lansat pe canalele Dev și Beta din Windows Insider un nou build de Windows 11 (22000.120) care repară o grămadă de bug-uri și aduce un nou widget: cel Family. După ce săptămâna trecută Windows 11 Insider Preview a devenit disponibil și pe canalul Beta (canalul unde apar versiunile cu mai puține probleme), azi avem o lansare simultană în Dev și Beta, semn că Microsoft consideră build-ul 22000.120 drept unul foarte bun, ce merită să fie instalat de toată lumea. Totodată, mutare Windows 11 pe canalul beta ar putea fi un semn că ne putem aștepta să vedem acest build finalizat chiar în Octombrie.

Încet, încet, opțiunile pe care Microsoft le-a anunțat pentru Windows 11 la evenimentul de prezentare încep să apară și în build-urile de test, iar treaba asta ne bucură. Pentru moment marele absent este posibilitatea de a rula aplicații Android direct în Windows – dacă cineva vrea neapărat să facă asta, poate folosi Your Phone cu un smartphone Samsung și să aibă acces din Windows pe aplicațiile Android.

Revenind la lansarea de azi, build-ul 22000.120 introduce un nou widget: Family, care oferă informații despre grupul Family asociat contului Live ID folosit. Apar și detalii legate de notificări iar unii utilizatori vor descoperi noi meniuri contextuale pentru File Explorer.

Mai mult, în Microsoft Store din canalul Dev veți descoperi mai multe noutăți și elemente finisate – una dintre ele este legată de spotlight apps pe ecranul principal și o zonă nouă pentru jocuri.

Ce mă bucură este să văd o listă imensă de bugfix-uri – dacă vreți să citiți exact ce și cum, vă recomand să parcurgeți blog-ul Windows.

La mine a pornit download-ul, sper să se termine repede să văd cum merge.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep