HomeFeaturedFocusColectie de iPhone 13 Pro cu elemente de design inspirate de Rolex

Colectie de iPhone 13 Pro cu elemente de design inspirate de Rolex

iPhone 13 Pro

Evident, cei care puteau să vină cu o astfel de combinație sunt rușii de la Caviar. Compania care s-a specializat pe tunning-ul vizual (și mai ales de preț) al celor mai recente dispozitive Apple. Acum avem o colecție de telefoane iPhone 13 Pro, cu elemente de design inspirate de la ceasurile Rolex. Evident, fiecare terminal se vinde cu modelul de ceas de la care s-a inspirat. Astfel încât proprietarii să fie asortați cum se cuvine. Iar imaginea unui astfel de utilizator care ține telefonul la ureche și acesta este asortat cu ceasul de la aceeași mână să fie fără cusur din punct de vedere stilistic.

Ca o scurtă paranteză, colecția de față se numește Pair of Kings. Pentru că, spune chiar cel care a conceput-o, Rolex este regele ceasurilor, iar Caviar este regele customizărilor cu materiale scumpe. A fost lăsat pe dinafară din această declarație tocmai regele telefoanelor, Apple. Lucru greu de trecut cu vederea.

Fiecare model de iPhone 13 Pro special customizat, va fi realizat doar în 99 de exemplare. Orice serie limitată justifică un preț exagerat. Și aici se poate vorbi ușor de așa ceva. Prețurile pleacă de la 6.800 dolari și ajung chiar și la 25.000 dolari. Doar pentru telefoane. Ceasurile după care acestea au fost inspirate se presupune că există deja în proprietatea doritorilor. Sau este nevoie să fie achiziționate separat.

Primele trei telefoane au numele de The Yacht Club, The Dark Sky sau The Meteorite. Materialele folosite sunt bronz, aur, lemn de stejar special solidificat, titanium și chiar fragmente dintr-un meteorit real.

Cel mai scump iPhone 13 Pro este The Benvenuto. Este inspirat de Rolex Cellini și este realizat din aur alb și ros și piele naturală de crocodil.

Pentru toate aceste colecții prezentate mai sus, se poate alege și opțiunea Pro Max de smartphone de la Apple. Spor la cumpărături!

via Caviar

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep