HomeFeaturedFocusRealme GT Neo2 a fost prezentat oficial

Realme GT Neo2 a fost prezentat oficial

Realme GT Neo2

Realme GT Neo2 este un premium mid-range suficient de interesant încât să merite câteva clipe de atenție. Și nu doar la nivel de specificații tehnice interne și feature-uri software. Inclusiv în ceea ce privește aspectul fizic, impresionează prin varianta sa de culoare Mint Black. O combinație îndrăzneață, care chiar arată bine. Desigur, aprecierea este subiectivă.

La interior dispozitivul se bazează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 870. Aproape de nivelul de top, cu ceva flexibilitate totuși la nivel de preț. Procesorul rulează în combinație cu o memorie RAM de 12 GB și cu o capacitate internă de stocare de 256 GB. Sunt și versiuni ceva mai accesibile de memorii, cu RAM de 8 GB sau chiar 6 GB și memorie internă de 128 GB.

Toate acestea sunt ținute în viață de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh. Acesta se poate încărca cu o viteză de până la 65W.

Ecranul lui Realme GT Neo2 este un AMOLED cu diagonală de 6,62 inchi. Rezoluția este fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9), iar rata de refresh este de 120 Hz. Din setările telefonului ea poate fi ajustată în patru trepte intermediare. De asemenea, ecranul oferă suport pentru HDR10+. Și integrează și cititorul de amprentă digitală.

În partea de sus are un orificiu discret pentru o cameră foto frontală de 16 megapixeli.

Sistemul foto de pe spate este compus din trei camere. Senzorul principal are o rezoluție de 64 megapixeli. Este ajutat de un ultrawide de 8 megapixeli și de un senzor de 2 megapixeli dedicat macro.

Dispozitivul este targetat ca un telefon de gaming. Așa că vine cu un sistem special de răcire, pe bază de pastă cu particule de diamant în componența sa. De asemenea, este prezent GT Mode 2.0, care direcționează toate resursele telefonului către jocuri, atunci când este cazul.

Sistemul de operare al acestui smartphone este Android 11 cu interfața Realme UI 2.0 peste el.

Realme GT Neo2 are prețuri de vânzare care pornesc de la aproximativ 370 dolari și ajung până la 460 dolari. Deocamdată sunt valabile pentru piața chineză, acolo unde dispozitivul va fi pus în vânzare pe 27 septembrie. S-a discutat și despre o disponibilitate globală, fără însă a fi oferite detalii.

via Realme

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep