HomeFeaturedFocusMoto G60s disponibil in Romania

Moto G60s disponibil in Romania

Moto G60s

La o lună distanță de anunțul oficial pentru acest smartphone, Moto G60s ajunge pe piața locală. Dispozitivul poate fi găsit în România în primă fază exclusiv pe site-ul Altex, la un preț recomandat de 1249 lei. Prețul este valabil pentru versiunea cu memorie RAM de 4 GB (de culoare albastră). Deocamdată nu s-a precizat dacă va deveni disponibilă și varianta cu 6 GB de memorie RAM. Prețul este în linie cu cel exprimat în euro la momentul anunțului oficial. Nu sunt surprize aici, deși nu ne-am fi supărat deloc pentru o surpriză plăcută din punctul de vedere al prețului.

Telefonul este un mid-range care nu-și propune să impresioneze prin specificații deosebite. Însă are de partea sa un argument destul de solid prin autonomia peste medie pe care acumulatorul de 5000 mAh ar trebui să o confere. Atât prin eficientizarea consumului, trăsătură la care Motorola s-a descurcat mereu, cât și prin combinația cu acest nucleu hardware destul de economicos.

Chipset-ul lui Moto G60s este un MediaTek Helio G95. Capacitatea internă de stocare este de 128 GB și poate fi extinsă prin microSD.

Ecranul IPS LCD are o diagonală de 6,78 inchi și o rezoluție de 2460 x 1080 pixeli (aspect 21:9). De asemenea suportă o rată de refresh de 120 Hz. Oferă suport și pentru HDR10. Telefonul pare construit pentru consumatorii de conținut multimedia.

Nici sistemul foto de pe spate nu e de ignorat, cu un senzor principal de 64 megapixeli, un ultrawide de 8 megapixeli, o cameră dedicată macro de 5 megapixeli și un senzor pentru detalii de adâncime de 2 megapixeli.

Una peste alta, Moto G60s este un candidat serios pentru cei care au un buget fix pentru achiziția unui smartphone.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep