HomeFeaturedFocusVivo X70 Pro+ a fost anuntat oficial

Vivo X70 Pro+ a fost anuntat oficial

Vivo X70 Pro+

Vivo X70 Pro+ pare să fie noul flagship al companiei chineze. Un telefon care, cel puțin pe hârtie, arată foarte bine din perspectiva specificațiilor sale tehnice. Și nici aspectul fizic nu poate fi ignorat. Mai ales în versiunea de culoare portocalie, cu textură din piele sintetică.

Dispozitivul își arată încă de la început statutul de vârf da gamă. Este construit în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 888+. Versiunea de top este echipată cu o memorie RAM de 12 GB și cu o capacitate internă de stocare de 512 GB. Are însă un preț de vânzare de aproximativ 1090 dolari, valabil în China. Așa că nu este deloc ieftină.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4500 mAh. Acesta se poate încărca rapid cu până la 55W. Oferă și suport pentru încărcarea wireless rapidă, de până la 50W.

Ecranul lui Vivo X70 Pro+ este un AMOLED (Samsung E5) cu diagonala de 6,78 inchi și rezoluția de 1440 x 3200 pixeli (aspect 20:9). Folosește un panel LTPO, așa că rata de refresh este adaptivă și merge până la 120 Hz. Integrează sub el și cititorul de amprentă digitală, iar în partea de sus are un orificiu central discret. Acolo își găsește loc camera foto frontală cu rezoluție de 32 megapixeli.

Pe partea din spate avem un sistem foto compus din patru camere, realizat în colaborare cu Zeiss. Senzorul principal are o rezoluție de 50 megapixeli și este ajutat de un ultrawide de 48 megapixeli. Al treilea senzor este unul telephoto de tip periscop, cu rezoluție de 8 megapixeli, capabil de zoom optic 5x. Ultimul senzor este tot un telephoto, de 12 megapixeli, capabil de zoom optic 2x. Dacă adăugăm și chip-ul pentru prelucarea imaginilor dedicat (V1), avem o combinație extrem de interesantă, pe care abia aștept să o văd testată.

Sistemul de operare este un Android 11. Telefonul vine cu o certificare IP68. Poate de aceea, nu are slot microSD. Însă opțiunile de memorie sunt suficient de generoase cu capacitatea internă de stocare.

Vivo X70 Pro+ va fi lansat în primă fază în China, la finalul acestei luni. Varianta de pornire are un preț de aproximativ 850 dolari și vine cu 8 GB de RAM și 256 GB memorie internă.

UPDATE: Din informatiile pe care le avem de la vivo, acest model nu va veni si in Europa.

via Vivo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep