HomeFeaturedFocusHonor X30 Max 5G a fost anuntat oficial

Honor X30 Max 5G a fost anuntat oficial

Honor X30 Max 5G

Compania chineză desprinsă din Huawei a prezentat oficial modelul Honor X30 Max 5G. Un adevărat gigant care își respectă numele. O combinație de ecran mare și baterie pe măsură, care pare special croit pentru consumatorii de conținut multimedia. Lipsesc serviciile Google, cel puțin pe modelul care este deja disponibil la precomandă în China. În eventualitatea unei disponibilități globale, acest inconvenient ar putea fi înlăturat.

Terminalul este construit în jurul unui display cu diagonala de 7,09 inchi. Este vorba despre un panel IPS LCD cu rezoluție fullHD+ (2280 x 1080 pixeli, aspect 19:9). Rata de refresh este una standard, de 60 Hz. Însă ecranul oferă suport pentru HDR10.

În partea de sus acest are un notch în formă de picătură pentru o cameră foto frontală cu rezoluție de 8 megapixeli.

Pe partea din spate, Honor X30 Max 5G are un sistem foto compus din doar două camere. Senzorul principal are o rezoluție de 64 megapixeli. Acesta este ajutat de o cameră de 2 megapixeli, pentru detalii de adâncime.

Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral.

Nucleul hardware se bazează pe un chipset MediaTek Dimensity 900. Așa cum spune și numele terminalului, acesta vine la pachet și cu suportul pentru rețelele 5G. Memoria RAM este de 8 GB. În ceea ce privește capacitatea internă de stocare, sunt posibile două opțiuni: 128 GB sau 256 GB.

Acumulatorul are o capacitate de 5000 mAh și se poate încărca cu până la 22,5W.

Honor X30 Max 5G are prețuri de vânzare de aproximativ 375 dolari, respectiv 420 dolari, în funcție de memoria internă aleasă. Livrările încep pe 11 noiembrie.

În cadrul aceluiași eveniment a fost prezentat și Honor X30i 5G.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep