HomeFeaturedFocusOppo K9s prezentat oficial

Oppo K9s prezentat oficial

Oppo K9s

O nouă apariție în seria K9, cu diferențe notabile față de cei doi predecesori (K9 și K9 Pro). Oppo K9s este ceva mai mare și vine cu destul de multe modificări și la nivel de configurație. Rămâne un mid-range care pare să pună accentul pe un raport preț/specificații cât mai atractiv. Are și ceva ambiții de premium mid-range, dar, cred eu, nu se califică în partea de sus a categoriei din care face parte.

Dispozitivul este construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 778G. De apreciat că a optat pentru Qualcomm, nu pentru MediaTek. Procesorul, care vine la pachet și cu suportul pentru rețelele 5G, rulează în combinație cu o memorie RAM ce poate fi de 6 GB sau de 8 GB. Capacitatea internă de stocare este aceeași, de 128 GB. Și poate fi extinsă prin microSD.

Există și funcționalitatea de memorie RAM virtuală (care folosește din memoria internă), care crește RAM-ul cu până la încă 5 GB.

Ecranul lui Oppo K9s este de această dată un IPS LCD. Diagonala este de 6,59 inchi, rezoluția este fullHD+, iar rata de refresh este de 120 Hz. Protecția este asigurată de Panda Glass. În partea stângă se află un orificiu discret, casă pentru camera foto frontală de 16 megapixeli.

Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral.

Pe partea din spate avem un sistem foto compus din trei camere. Senzorul principal are o rezoluție de 64 megapixeli. Cel ultrawide este de 8 megapixeli. Ultima cameră este una dedicată macro, cu senzor de 2 megapixeli.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh. Acesta oferă suport pentru încărcarea de până la 30W.

Sistemul de operare este un Android 11 cu interfața Color OS 11.2 peste el.

Oppo K9s este deja disponibil în China la precomandă. Prețurile sunt de aproximativ 265 dolari, respectiv 300 dolari, în funcție de versiunea de memorie pentru care se optează. Livrările încep pe 1 noiembrie. Nu s-a vorbit încă și despre o disponibilitate globală.

via Oppo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep