HomeFeaturedFocusOppo Reno6 Pro, impresionează în testul de autonomie

Oppo Reno6 Pro, impresionează în testul de autonomie

Reno6 Pro

Oppo Reno6 Pro este un mid-range (din partea de sus a acestei categorii) pe care îl testăm în această perioadă. Un telefon cu un aspect fizic elegant. Care, așa cum am văzut deja, este capabil de performanțe cu mult peste medie. Ne-au demonstrat-o testele din cele mai populare aplicații de benchmark, pe care le-am rulat cu câteva zile în urmă.

Promiteam atunci că urmează testul de autonomie. Cât de mult ține acumulatorul de 4500 mAh? Care, ca o paranteză ce trebuie avută în vedere, oferă suport pentru încărcarea ultra-rapidă de 65W.

Un prim răspuns îl oferă testul de baterie din PCMark. Al cărui rezultat îl vedeți în capturile de ecran de mai jos.

Un rezultat foarte bun, care m-a impresionat plăcut. Se apropie de rezultatul și mai surprinzător reușit de Vivo V21 5G, un alt smartphone aflat în teste în această perioadă.

Scorul din PCMark se reflectă și în utilizarea cotidiană. Bariera sensibilă a unei zile întregi de folosire a telefonului este depășită fără emoții. Browsing, social media, telefoane și mailuri, plus poze, cam acesta este meniul de utilizare. Ba chiar am prins câteva perioade de două zile întregi de folosință între două încărcări.

Una peste alta, bateria lui Oppo Reno6 Pro este la înălțime. Dincolo de capacitatea sa, una uzuală, aș putea spune, cred că optimizările sunt eficiente și rezultatele se văd.

Sper ca vremea să ne permită să revenim și cu un test de camere foto în perioada următoare.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep