HomeMobileAndroidPrimele materiale video promotionale pentru viitoarea interfata Samsung One UI 4

Primele materiale video promotionale pentru viitoarea interfata Samsung One UI 4

Acestea sunt primele materiale video în care avem detalii despre viitoarea interfață Android One UI 4 a Samsung și ecosistemul asociat.
Acestea sunt primele materiale video în care avem detalii despre viitoarea interfață Android One UI 4 a Samsung și ecosistemul asociat.

Zilele trecute Samsung a lansat primele materiale promoționale în care sunt oferite detalii despre viitoarea interfață One UI 4 ce va fi folosită pe smartphone-urile Android. Câteva versiuni beta au putut fi instalate de utilizatorii din mai multe țări, build-ul final fiind așteptat în următoarele săptămâni, ceea ce înseamnă că update-ul Android 12 de la Samsung e aproape gata.

Primul material video arată evoluția One UI, realizată pe baza feedback-ului de la utilizatori. Se remarcă elementele de personalizare, widget-urile și dark mode.

Interesant este și faptul că Samsung vorbește despre un One UI Book 4, posibil o versiune specială pentru laptop-uri? Cam ciudată abordarea, dat fiind că Samsung a partener al Microsoft și beneficiază de suportul acestora pentru integrarea smartphone-urilor Android în ecosistemul Windows.

Al doilea material intră în detalii legate de personalizarea culorilor, crearea de widget-uri personalizate cu poze, un set propriu de emoji, opiuni avansate de editare a pozelor etc. Sunt oferite și detalii despre integrarea produselor Samsung cu ecosistemul Windows 11 și partajarea rapidă de informații între dispozitive, așa cum vă spuneam anterior.

Ce ziceți, vă place ideea?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep