HomeFeaturedFocusSamsung renunta la Galaxy S21 FE

Samsung renunta la Galaxy S21 FE

Galaxy S21 FE

Ceea ce părea doar un zvon alarmist, începe să devină realitate. Compania coreeană renunță la modelul Samsung Galaxy S21 FE. După o serie de amânări ale lansării acestui model, se pare că decizia finală este aceea de a nu-l mai scoate pe piață. O decizie care va supăra destul de mulți fani. Dar care, pe de altă parte, are justificările sale care nu pot fi ignorate.

S21 FE ar fi trebuit să ducă mai departe succesul și popularitatea de care s-a bucurat predecesorul său. Însă momentul apariției sale oficiale a fost blocat de mai multe ori. Cu siguranță criza de semi-conductori s-a făcut simțită și aici. Peste aceasta, a venit și dinamica celorlalte produse din portofoliul companiei. Iar cei de la Samsung au evitat un război fratricid.

Cu atât mai mult cu cât terminalele deja existente pe piață din seria S21 încep să se ieftinească.

Paginile de suport pentru Galaxy S21 FE, care au oferit atâtea informații despre dispozitiv, încep să dispară una câte una. Și nu erau puține deloc! Este primul semn că terminalul a dispărut din planurile de viitor al companiei.

Unii spun că va urma și o comunicare oficială în această direcție în perioada imediat următoare.

În plus, la momentul actual ar părea ușor tardiv să mai ieși cu un Galaxy S21 FE, din moment ce generația următoare (Galaxy S22) pare tot mai aproape.

via SamMobile  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep