HomeFeaturedFocusXiaomi Redmi Note 10 Lite a fost anuntat oficial

Xiaomi Redmi Note 10 Lite a fost anuntat oficial

Xiaomi Redmi Note 10 Lite

Compania chineză scoate pe piață încă un membru al acestei numeroase familii de terminale. Xiaomi Redmi Note 10 Lite este un nou mid-range cu accente pe un preț mic de vânzare. Dacă va reuși să aibă succes în acest hățiș de telefoane Redmi Note 10, rămâne de văzut. Însă noi trebuie să îi acordăm câteva clipe de atenție. Pentru că sunt șanse mari să ajungă și în magazinele partenere de pe la noi. Predecesorul său poate fi achiziționat din România.

Dispozitivul se bazează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 720G. Procesorul rulează în trei combinații de memorie posibile. Prima cu 4 GB de RAM și stocare de 64 GB, cea de-a doua cu 4 GB de RAM și memorie internă de 128 GB și cea de top, cu 6 GB de RAM și capacitate internă de stocare de 128 GB.

Toate acestea sunt ascunse în spatele unui display IPS LCD. Xiaomi Redmi Note 10 Lite alege o diagonală de 6,67 inchi și o rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Ecranul este protejat cu Gorilla Glass 5. Un orificiu plasat central găzduiește o cameră foto frontală de 16 megapixeli.

Pe partea din spate se găsește un sistem foto compus din patru camere. Senzorul principal are o rezoluție de 48 megapixeli. Este ajutat de un ultrawide de 8 megapixeli și de un senzor de adâncime de 2 megapixeli. Cea de-a patra cameră este una dedicată macro, cu rezoluție de 5 megapixeli.

Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5020 mAh, care suportă încărcarea rapidă de 18W.

Prețurile de vânzare pentru Xiaomi Redmi Note 10 Lite (valabile pe piețele asiatice) sunt de aproximativ 190 dolari, 215 dolari și respectiv 230 dolari, în funcție de versiunea de memorie aleasă. Terminalul este deja disponibil.

via Xiaomi

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep