HomeFeaturedFocusFOTO: cum ar putea sa arate Samsung Galaxy A53 5G

FOTO: cum ar putea sa arate Samsung Galaxy A53 5G

Samsung Galaxy A53 5G

Samsung Galaxy A53 5G iși va face apariția oficială la începutul anului viitor. Vine cu scopul clar de a duce mai departe popularitatea de care s-a bucurat predecesorul său. Compania coreeană a poziționat seria Galaxy A5x ceva mai sus în categoria mid-range. Lucru care s-a dovedit inspirat și s-a văzut în succesul avut de A51 și A52.

Așa că nu este de mirare că există un interes destul de mare și pentru viitorul A53. Un terminal despre care ne putem face acum o idee legată de aspectul fizic. Lucru posibil grație unor fotografii generate pe calculator. Care vin dintr-o sursă cu un istoric destul de bun, care până acum a avut multe informații care s-au dovedit corecte.

Vedem că Samsung Galaxy A53 5G nu va fi cu mult diferit față de predecesorul său. Deși forma și elementele de design se păstrează în mare parte, vedem totuși niște margini laterale ceva mai puțin curbate. Informația vine din surse apropiate de compania coreeană și a încercat să fie redată cât mai clar.

De asemenea, o diferență ceva mai vizibilă față de generația anterioară va fi la nivelul modulului foto de pe spate. Acolo unde trecerea va fi mult mai lină între suprafața telefonului și suprafața mai proeminentă a sistemului foto.

În rest cele două telefoane vor semăna destul de mult.

Și la nivel de specificații tehnice se vor păstra unele elemente. Cum ar fi display-ul AMOLED cu rată de refresh de 120 Hz sau camera foto principală de pe spate de 64 megapixeli.

Sunt convins că în viitorul apropiat vom afla și mare parte din detaliile tehnice pentru Samsung Galaxy A53 5G. Un telefon de la care compania producătoare așteaptă multe.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep