HomeFeaturedFocusAsus ROG Phone 5s si 5s Pro is fac aparitia oficiala

Asus ROG Phone 5s si 5s Pro is fac aparitia oficiala

Asus ROG Phone 5s

Compania taiwaneză ține cu orice preț să le ofere fanilor tot ce este mai bun. Cel puțin în materie de specificații tehnice, nu prea este loc de concesii. Așa că din dorința de a le da pasionaților ocazia să se bucure de performanțele noului chipset Qualcomm Snapdragon 888+, au rezultat cele două apariții oarecum noi: Asus ROG Phone 5s și 5s Pro. Nu doar chipset-ul este schimbat față de generația care a apărut oficial în aprilie.

Însă fără îndoială este cea mai sonoră modificare cu care noile telefoane ies în față. Snapdragon 888+ propune un nucleu (prime) Cortex-X1 tactat la 3,0 GHz (de la 2,86 GHz).

Chiar dacă versiunea Ultimate nu s-a bucurat de același tratament, o parte din atributele sale forte au fost preluate de Asus ROG Phone 5s Pro. Un terminal care aduce acum o combinație de memorii ce impresionează fără îndoială: 18 GB de RAM cu 512 GB capacitate internă de stocare. Pro-ul păstrează și ecranul secundar de pe spate, de tip PMOLED color.

În afară de combinația de top amintită mai sus, mai sunt disponibile încă trei variante de memorii pentru versiunea standard. 8 GB + 128 GB, 12 GB + 256 GB și 16 GB + 256 GB.

S-a mai umblat și la rata de refresh touch (touch sampling rate) a ecranelor, care acum este de 360 Hz.  

A rămas și compatibilitatea cu accesoriile seriei ROG 5. Lucru normal, pentru că telefoanele nu diferă fizic față de generația din primăvară. Mai mult, Asus ROG Phone 5s Pro vine acum în pachetul standard și cu cooler-ul ce se poate atașa telefonului pentru o eficientizare a temperaturii în timpul jocurilor.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep