HomeFeaturedFocusXiaomi 12 vrea sa fie primul smartphone cu Snapdragon 898

Xiaomi 12 vrea sa fie primul smartphone cu Snapdragon 898

Xiaomi 12

Se pare că Xiaomi 12 va fi primul telefon care va integra noul chipset de top de la Qualcomm, modelul Snapdragon 898. Care se pare că va fi prezentat oficial pe 30 noiembrie, în cadrul evenimentului Tech Summit. De obicei, în cadrul prezentării noului chipset de top, CEO-ul Xiaomi este prezent și confirmă interesul companiei chineze pentru noul produs. Spre finalul lunii decembrie este așteptată și noua generație de flagship-uri de la Xiaomi. Așa că lucrurile par să se potrivească destul de bine.

Am văzut deja care va fi arhitectura lui Snapdragon 898, în comparație cu cea a rivalului MediaTek Dimensity 2000. Între timp, un leakster celebru, @IceUniverse, a analizat performanțele noului chipset în Geekbench. Se pare că acestea vor fi cam cu 15% mai bune decât cele obținute de Snapdragon 888. Și cu aproximativ 5% față de cele reușite de Snapdragon 888+.

Trebuie avut în vedere că testele cu Snapdragon 898 au fost făcute cu un hardware la care încă se lucrează. Așa că rezultatele finale pe care le va obține Xiaomi 12 în Geekbench ar putea fi chiar mai spectaculoase.

Nu doar Xiaomi este interesat de noul chipset de la Qualcomm. Și cei de la Motorola au declarat oficial că un flagship echipat cu Snapdragon 898 este în planurile imediate ale companiei. Zvonurile spun că este vorba despre noua serie Moto Edge X. Pentru care s-a început deja un soi de teasing pe conturile de social media asociate companiei. Intenția este ca și noul vârf de gamă al celor de la Motorola să prindă finalul acestui an.

Sunt convins că și alți producători de smartphone din lina întâi își vor echipa vârfurile de gamă cu Snapdragon 898. Însă momentan miza este reprezentată de câștigul de imagine al celui care va reuși să facă o premieră din acest lucru. Și deocamdată sunt doar doi candidați: Xiaomi 12 și Moto Edge X. Cu ceva mai multe șanse de reușită pentru primul dintre cei doi.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep